Ugye hogy jó döntés volt, hogy nem mentem át hozzá? (beszélgetés)
Mindkét este ?
Azért még egy üveg bort megivott volna Veled.
Hát sztem mindegy, hogy miért hívott ez gáz.
Nem tudom, hogy milyen viszonyban vagytok a bnőddel, de ha tényleg a bnőd, akkor tuti nem gondolkoznék a pasiján 1 percig sem.
Jól döntöttél, hogy nem mentél át, lehet, hogy jó pasi, lehet, hogy neked is jól esett éppen, van ez így. Pont. Nem kell ebbe többet látni. El volt anyátlanodva, szarul kezelte, férfi...
Na ezt jól látod!
Ilyenek az emberek. Meg akar dugni, tudja, hogy egyedül vagy, 1 kis önbizalomhiány miegymás...
Tarts nagyobb távolságot a kapcsolatban lévő pasikkal, mert csak te szívod meg.
Dehogy szomorkodik ! Valami okot kell találni, hogy megsajnáld, átmenj, aztán egy hancúrozással megvígasztald. A bor csak egy nevetséges ötlet. Hátha megiszod vele, és elfelejtesz gondolkodni, oldja a gátlásaidat. Ha nem apádkorú, akkor sem ! Ha hónapokig van/lenne a neje kórházban, akkor sem !
Jellemhibás,erkölcstelen alak ! Szegény barátnőd !? :( Ki tudja, hány nővel csalta már meg a férje. Valószínű, az egész női nemet nem tiszteli, nemcsak Titeket. :(
Én nagyot csalódtam.
A feleségével tényleg jóban vagyok. Sokszor a férje jött ha nálam valami olyan munka volt, pl nem régen vettem új mosógépet. Ő kötötte be. Vagy a radiátor csöpögött, vagy zárat cserélni. Vagy a feleségével jött, vagy egyedül. És tényleg mivel apám korú, sokszor úgy voltam vele apáskodik. De nem is értem hogy ez mi. 30+-osan jövök rá újra, hogy önzetlen segítség nincs, csak ha tényleg rokon segít.
Vajon próbálkozik-e ma még a férje ? A bort igya csak meg a nejével a gyógyulása örömére !
" na, ma sem jössz át?" Ez nem egy szomorú, magányos ember szövege !
" félsz tőlem?" Vajon ez miért fordul meg a fejében ???
Ez a férfi egy aljas, becstelen, szemét alak !
1. félre akar lépni, 2. most épp a neje barátnőjével 3. a saját lakásukban ,gondolom, a nejével közös ágyban.
Nemcsak a feleségét nem tiszteli, hanem Téged sem !!! Hű, de beolvasnék neki !!!
Igen. A lábát.
Remélhetőleg holnap hazaengedik.
Nevetni fogtok, de nem régen újra megkérdezte, hogy na, ma sem jössz át?
Mondom holnap korán kelek, nem megyek. Megint győzködött, mondom nem nem. Mire ő: miért, félsz tőlem?
Mondom dehogy is... majd ha Bea hazajön átmegyek.
Szóval apád lehetne. És pont a neje barátnőjének panaszkodik, hogy " magányos". Ő nem magányos egyáltalán ! Csak egyedül van pár napig ! Ez a "sajnáld meg szegényt, és iszogass vele náluk" nagyon nem tetszik nekem. Én biztos azt mondanám neki, hogy felhívom a barátnőmet, megkérdezem, mit szól ahhoz, hogy a férje magányosnak érzi magát, és velem inna meg nálatok egy üveg bort ? Hozzátenném, hogy természetesen nem megyek át, de mivel én nem járulnék hozzá, hogy férjem a barátnőmmel borozgasson, miközben én kórházban vagyok, talán ő sem. Aztán erre vajon mit reagálna a pasi ? Biztos nem azt, hogy persze, hívd fel a nejemet !
Nekem is van pár férfi barátom. Vagy telefonon beszéltünk, vagy előfordult, hogy beültünk egy kávéra egy cukiba kicsit beszélgetni. De soha nem voltam náluk úgy, hogy csak ketten lettünk volna, pedig semmi hátsó gondolatunk nem volt. Szerintem nem illik ! Ráadásul barátnő férje...még rosszabb helyzet !
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Nagy döntés! Segíts!
- Mosható pelenka, avagy egy környezettudatos döntés
- A bizalom ára. Kihez mentem feleségül?!
- Akkor most mi a helyes döntés?
- 0,5 dl az ugye fél liter? Tudom hülye kérdés, de teljesen elbizonytalanodtam, mert a recept ennyit ír, de szerintem az irtó sok hozzá!