Úgy kipróbálnám a nudista strandolást. Férj hallani se akar... (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Azt írod, hogy a férj hallani sem akar róla, mert neki nem menne. Mi nem menne neki? Maga a meztelenség? Feszélyezné az idegen emberek meztelen látványa? Vagy attól tart, hogy akaratlanul is izgalomba jönne esetleg egy jó nő láttán?
Van ám ilyen bőven.
Engem mondjuk soha nem vonzott a nudista strand. A férjemet sem. Tehát nálunk fel sem merül ennek a gondolata. Én a magam részéről azt tartom, hogy a természetközeliség nem a nudista strandon kezdődik.
A meztelenkedésnek megvan a maga módja és ideje. Egyikünk sem prűd.
Az, hogy én meztelenül legyek akár barátokkal is, tőlem távol áll. És hangsúlyozom, hogy nem magával a meztelenséggel van gondom. Csak egyszerűen ki sem próbálnám a nudista strandot.
Az, hogy mások ezt szeretik, elfogadják, az nekem nem gond.
Szóval, vallomás kiíró! Ha a férjednek "nem menne", annak valami oka van. Mint írtam fent.
Nem mindrnkinek valo.
Ha nem erzi jol magat, ne kenyezeritsd bele
Csinálja mindenki úgy, ahogy neki a legmegfelelőbb.
Ezt is, meg az élet minden szegmensét.
Nem kötelező mindig mindenkinek ruha nélkül lennie a nudista strandon sem. Van ott házi rend ha azt be tartja elkísérhet téged. Lehet változni fog a véleménye, csak az első órák furcsák. Nem mindenkinek van bombázó teste ott sem de ez nem is arról szól. Kempingekben igazi segítő kis közösségek szoktak lenni nagyon jó hangulattal.
Igaz ma már én sem mennék , de nem bántam meg, hogy fiatalabb koromban több helyen is jártam.
A meztelen úszásnál nincs jobb élmény egy vízparton.
Kerti medence, Patak, tó, tenger vagy ocean.
Az a legtermészetesebb fürdés, ha az ember semmit sem visel a testén.
Az én férjem sem menne, én is lánykoromban voltam utoljára.
Ha nem féltékeny, és van olyan ismerősöd, akivel el tudsz menni, akkor egyedül is kipróbálhatod :)
További ajánlott fórumok:
- Van olyan vágyad a szexben amit kipróbálnál még?
- Ismeretlen emberrel való szexuális kapcsolat. Te kipróbálnád?
- 7 nap zöldség - 6 kiló fogyás! Nincs kedved kipróbálni?
- Milyen diétát érdemes kipróbálnia egy 13 éves lánynak, akin 3 kg van?
- Szex terén szeretem az izgalmas helyeket kipróbálni.
- Szívesen kipróbálnám, milyen nudista strandra menni. Mindig...