Üdülési csekk (beszélgetés)
Ha valakinek van felesleges, lejárt üdülési csekkje, nagyon szívesen megvásárolnám.Tiszakécskére megyünk nyaralni nagycsaládostól, ott még elfogadják az idén lejárt csekkeket.Előre is köszönöm szépen
Linda
Fogorvos is elfogadja, és vannak üzletek is ahol elfogadják (sport bolt).
Ha eladod, akkor az kb. 70%-ot kapsz helyette.
Elmehetsz étterembe, moziba, színházba, múzeumba, fürdőbe, stb. Nagyon sok helyre fel lehet használni.
Indokolt esetben meg is hosszabbítható, de akkor 10 %-ot levonnak az értékéből.
Tényleg ez eszembe se jutott pedig nekünk is van de a mienk idén szeptemberbe jár le és mi júlisuba megyünk is nyaralni,remélem!
Igen egy csomó mindenre el lehet költeni rajta is van a hátoldalán!
márc 31-el lejár az üdülési csekkem határideje.
sajnos munka miatt pihenésre(üdülés)nem tudom kihasználni.Valami jót ajánlani esetleg tud valaki?
Talán az üdülési csekk legnagyobb oldalán, az alapítvány oldalán érdeklődhetnél. Van telefonos ügyfélszolgálatuk is. Sőt, például Budapesten van ügyfélszolgálati irodájuk is.
Priviben küldöm a honlapjukat.
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék,hogy elszakadt üdülési csekkel mit tudunk tenni.Nem nagy összegű(2000Ft),de azért csak pénz ez is.Nem a perforációnál lett letépve,és ezért sajnos ketté szakadt.Meg van a másik fele is ,de az elfogadó helyen csak röhögtek egyett és azt mondták ezt már nem tudják így elfogadni.
Ha megragasztjuk celluxal akkor még jó(hisz meg van mindkét fele),vagy esetleg kilehet cserélni?
A hozáértők válaszát előre is köszönöm.:-)
Ez engem is érdekel!!!!
nem tudtál meg azóta valamit?
NIKA,Fokamama!
Szerintem már lezárult a pályázat de meg lehet nézni az üdülési alapítvány honlapján.
Nyugdíjasoknál azt hiszem 62 évet be kell tőlteni.
www.udulesicsekk.hu oldalon nézd meg!
m.hely is adhat, de a rászorulók igényelhetik!
Sziasztok!
Üdülési csekkel fizettem ki a szállást az illetővel előre, de sajnos időközben váratlanul egy balesetben elhunyt az illető. Ilyenkor mit lehet tenni érvényes a csekk vagy nem?
Előre is köszönöm!
sziasztok
az lene a kérdésem, hogy ha pl egy családtagom kapott üdülési csekket (édesanyám) akkor azt én mint a gyereke felhasználhatom-e vagy ezt is büntetik, mert átruházásnak minősül??
Ki kaphat üdülésicsekket és mikor kell igényelni?
Rokkantnyugdijasok vagyunk a párom 27000ft-os
járadékkal én 67 %-on vagyok.
Mennyi a felső határ hogy kaphassunk?
Köszönöm a segitséget.
További ajánlott fórumok:
- Munkáltatóm üdülési csekket akar adni, azt mondta a hideg étel mellé, kötelező üdülési csekket is adni. Kötelező elfogadni?
- Hogyan, ill. hol lehet üdülési csekket igényelni? Mi kell hozzá?
- Mit tehetek az üdülési csekkel, ha nincs rá szükségem?
- 2012. január 16-tól újra igényelhető üdülési csekk
- Ha jövőre az üdülési csekk adóját neked kéne megfizetni, igényelnéd?
- Az üdülési csekk, vagy étkezési utálvány miért jó a munkáltatónak? ha jó...