TVPRODUCTS-tól rendelt már valaki? (beszélgetés)
persze, hidd el elég a kisfiúnak...felbontani nem nagyon szokták, csak újraragasztani, ha szarul csomagolja a feladó, Törökbálinton újra ragasztják, hogy ne essen szét menet közben..
de jó, hogy már ott van, nem aggódsz tovább:))
Szia!
Az előbb beszéltem velük. A hölgyemény azt mondta, hogy ő még meg sem nézte a netes rendeléseket. - kösz szépen!!!
De azt mondta nyugodjak meg legkésőbb 22-re meg fog érkezni. Hát nagyon remélem,mert (mondtam is neki), hogy én a munkahelyemre kértem és 22-e az utolsó munkanap, szóval ha utánna hozzák nem tudom átvenni.
Szóval nagyon tartok tőle! Gáz lesz ha nem kapom meg!
nekem teljesítették időre, amit megbeszéltünk, de tuti, hogy karácsony előtt nagy hajtás van ott is, úgyhogy tényleg hívd őket!
majd írd meg ide később, hogy sikerült-e?))
Sziasztok!
Az előbb rendeltem a tvproducts.hu-tól! Kértem a megjegyzésben, hogy december 19-ig szállítsák ki munkahelyemre,mert csak ott tudom átvenni és csak Karácsonyra szánom ezért kértem, hogy még a jövő héten megjöjjön.
Szerintetek várható? Hülyét kapok, ha nem jön meg az ünnepekre!!
Tapasztalat??
További ajánlott fórumok:
- Ha valaki a vaterán rendelt árut nem veszi át, kötelezhető az eladó a vételár visszafizetésére?
- Rendelt már valaki ingyen vitamint?
- Rendelt már valaki trambulint Lengyelországból?/vatera/Vélemény?
- Cipőt Amerikából hogy tudom megrendelni, ha ide nem szállítanak? Rendelt valaki így?
- Rendelt már valaki a bookline-ról? Véleményeket várok...köszi :-)
- Rendelt már valaki bababolttól úgy, hogy előre utalta a pénzt?