Tudtok ajánlani valami érdekes, elgondolkodtató filmet? (beszélgetés)
A kísérlet
baromi jó film!
és az egyik legelgondolkodtatóbb, amit valaha láttam
Ja,és a Gyilkos elmék c.sorozat.
ELGONDOLKODTATÓ
Egy csodálatos elme,
Az ördög ügyvédje,
Forest Gump,
A vadon szava,
Hideghegy,
A prófécia(ha b´rtad a nemzet aranyát, ezt is fogod)
Borgiák
Születés - Utána nagyon sokáig gondolkodtam mennyivel jobb dolgokat is csinálhattam volna az alatt a 100 perc alatt amit elpazaroltam az életemből erre a filmre. :-))
De hogy komolyra fordítsuk a szót mondanám a Távkapcs című filmet.
Stalker.
(de csak akkor ajánlom, ha nemzavar a fekete fehér feliratos film. :)
A film Arkagyij és Borisz Sztugackij orosz sci-fi író testvérpár "Kirándulás az út szélén" c. tudományos-fantasztikus regénye nyomán készült.
Sztalker az az ember, aki sokat tud a Zóna akadály- és csapdarendszeréről. Ismeri az utat ahhoz a kívánság-szobához, ahol minden óhaj valóra válhat. Az Írónak és a Professzornak a célja az, hogy megtalálják ezt a szobát. Az Író azt reméli, hogy inspirációt talál ott, a Professzor pedig egy felfedezésről álmodozik. Sztalker vezetésével végül meglelik ezt a szobát...
De képesek lesznek-e arra, hogy belépjenek?
És hová vezetnek az önismeret ösvényei?
6.érzék,d ezt biztos láttad,mert alap.Számkivetett,A terminál,A falu
És van az a film,amiben Ketrin Zeta Jons van és George Klúni(ő egy ügyvéd)a csaj meg a pénzre hajt és egymásba szeretnek.nem jut eszembe a címe,de jó!
Egy gésa emlékiratai
Animációsból a Lecsó viszi a pálmát!
Vígjáték:Spanom csaja,Agyő nagy Ő
Valamelyik nap néztem meg a Lopott időt, szerintem nagyon jó, érdemes megnézni.
Bakancslista nagy kedvenc.
További ajánlott fórumok:
- Tudtok nekem nagyon jó horror vagy thriller filmet ajánlani?
- Viccek, vicces mondások, vicces idézetek, elgondolkodtató, játékos érdekes gondolatok, akár felelni is lehet az előzőre, de ne legyen bántó!
- Tudtok ajánlani nekem igazán jó filmet?
- Tudtok olyan filmet mondani, amiben a főszereplő vak vagy gyengénlátó vagy legalább témába vág?
- Érdekes olvasókönyvet tudtok ajánlani?
- Augusztus 20-án milyen programokról tudtok, ami gyerekeknek is érdekes lehet, és hol?