Tudom, hogy bárki azt mondja, hogy szép vagyok,... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
12. L’Engel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 07:43
Nagyon ritka, hogy ezt rossz szándékkal mondaná az ember. Vedd úgy, mint néhány feléd intézett kedves szót.
11. srcrss (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 23. 07:20
Tudom, hogy igaz, ha azt mondják, hogy szép vagyok. Szerintem is. :D
10. Enissa (válaszként erre: 9. - Globus)
aug. 23. 00:08
Az lehet őszinte is, nekem tetszik a cseppet csintalan fürtös haj,és nem szeretem a frissen készült frizurát.
9. globus (válaszként erre: 8. - 0f7c388fbe)
aug. 22. 21:17
Főleg az a kedvenc, amikor totál ápolatlan már a fejem, időpontom van fodrászhoz, és akkor mondja valaki, hogy jó a hajad.
8. 0f7c388fbe
aug. 22. 21:11
Akár őszintén, akár udvariasságból mondta nekem valaki, hogy szép vagyok nekem mindig jól esett! Sokszor éreztem amikor valaki ezt őszintén mondta és persze volt olyan is, hogy nem tudtam eldönteni. Szerintem egy nőnek ez akkor is jól esik, ha valaki csak udvarias. Egyszerűen szükségünk van az ilyen elismerésejre, akár igazak, akár nem!
7. tumbo2 (válaszként erre: 6. - Globus)
aug. 22. 19:52
én sem hittem el soha,pedig jó páran csinosnak tartottak.mikor valaki mosolygott rám,azt is gyanakodva néztem,tán rajtam nevet,látszik,mennyi önbizalmam volt.aztán 30 éves korom után kissé megjött.most meg már kifenét érdekel.pedig jobban nézek ki,mint a húgom,aki a falu szépe volt.
6. globus (válaszként erre: 4. - Enissa)
aug. 22. 19:23
Én sem hittem soha ilyen szavaknak, még 18 éves koromban se. Utólag nézve hülye voltam.
A mait meg majd 85 évesen értékelem.
5. tumbo2
aug. 22. 19:15
szép az,ami érdek nélkül tetszik.már nem tudom,ki mondta.
4. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 22. 18:57
Akárhány vallomást, fórumot indítasz a témában, itt nem tudja eldönteni senki szép, átlagos, esetleg csúnya vagy.
Viszont, hogy ez ennyire felkavar, simán gondolom, hogy kuplungcsúszásod van.
3. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
aug. 22. 17:55
Vagy szeretetből.
aug. 22. 16:47
És te,hogy látod magad?Lehet.hogy szépnek látott aki mondta!Lehet,hogy egy másik ember vagy nem mondja,vagy nem lát szépnek! Ne degradáld magad!
aug. 22. 16:47
További ajánlott fórumok:
- Jogos, ha a férjem azt mondja, hogy rossz anya vagyok, mert nem tudok finomakat főzni?
- Valaki mondja már meg, hogy köteles vagyok-e eltűrni nap mint nap a két emelettel lentebbről felhallatszó ütemes lüktető tam- tam zenét?
- Titeket 'tetszikeltek' már üzletben? 40 éves vagyok, és egyre több eladónő mondja, hogy tetszik....
- Barátom azt mondja rám, hogy irigy vagyok. Tényleg? Pénzügyi dolgok. Bővebben lent írom
- Hogyan lehet magasabb a hangom? (14 vagyok) Azt mondják jó hangom van, de valahogy a magas hangok nem jönnek ki. Lehet rajta segíteni?
- Mit jelent, ha valaki azt mondja rám, hogy üres ember vagyok?