Tudna valaki segíteni?(Számítógéppel kapcsolatos gond) (tudásbázis)
Én se értek hozzá...
Letöltöttem, mert nekem is van bajom a géppel.
Annyit sikerült elérni, hogy mikor bekapcsolom a gépet, 30 valahány fokos a proci. Most pl 44 °C - os. Proci hőmérséklete lényeges? Mennyire hűti vissza a ventilátor?
Nem sok a 44 °C??
Pc fórumon ezt találtam. ( nekem is van gondom a géppel )
" A Hiren's Boot CD-t kétféleképpen tudod használni.
1. Windows alól. Megnyitod a cd mappáját és találsz benne olyan mappát, Win Tools. Itt találod azokat a programokat, amik windows alól indulnak és windowsos kezelőfelülete van. A file-ok kiterjesztése vagy .bat, vagy .exe. Mindkettőt tudod futtatni Windows alatt.
2. Biosban beállítod, hogy cd-ről bootoljon a géped, ebben az esetben indításkor kapsz egy választási lehetőséget, hogy lemezről vagy HDD-ről akarsz boot-olni, ill a mini XP-t akarod elindítani, ami szintén a lemezen található. Választod, hogy lemezről boot-oljon, ezután ezután mappákba rendezve fogod látni a Dos alatt futó programokat. Kiválasztod a neked megfelelőt és elindítod. "
Hiren's boot írtam a kersőbe, és ezt találtam...
holnap megnézik a fiúk én megyek dolgozni:(
remélem megoldódik.Köszi a segítséget,majd írok,hogy sikerrel jártam -e!
töltsd le, indítsd el, és meglátod :) nem tudom, mennyire látja a hibákat, de kiindulásnak nem rossz... gondolom hiába ajánlom neked a Hiren's boot cd-t, mert nem fogod tudni mi az :) de ha hívsz valakit, biztos meg tudja oldani. azért majd írj nekem egy privit, hogy meg lett-e a baja :) sok sikert!
hát ha csak te használod a gépet, akkor nem
de ott is vannak hibalogok ám
;)
ebben csak az a bibi, hogy egy hete kezdte el és nem hiszem, hogy babráltak volna vele vmit. magától meg nem romlik el a biosban semmi
:)
a bootolás az , amikor keresi hol van az operációs rendszer, a w7, és elindítja az eszközöket, pl. egér, billentyűzet, meg magát a w7-et
könnyen lehet vinyó baj is, de akkor fagyna munka közben is
akkor a biosba kellene belépni, de hogy ott vannak-e logok vagy rendszerüzenetek, az erősen biosfüggő, meg kellene nézni a beállításokat, de ehhez akkor kell egy másik gép, amin közben tudsz netezni...
meg lehet próbálni a biosban a gyári beállítások visszaállításával, de én nem tenném, amíg át nem néztem az összes beállítást.
keresd meg a gépen az eseménynaplót, és a rendszer üzeneteiben próbálj hibaüzeneteket keresni (főleg a pirosakat), amik közvetlen az indulás utáni "sötét" időben születtek
ez lehet kiindulási alap, ha vannak itt hiabüzik
érdekes... vista ugyanezt csinálja. lehet, hogy sok háttérfeladatot tölt be... ilyenek a minialkalmazások, hálózatok meg a többi ilyen nemistudjuk micsoda szükségdolog... :D túl érthető vagyok :D
addig vársz sokat, míg fekete a kép teljesen, vagy amikor már megjelenik a w7 embléma fekete alapon?
hm. akkor gondolom, a gép se egy ócskavas...
w7 volt rajta, mikor vetted, vagy előtte xp volt rajta?
További ajánlott fórumok:
- Örökösödési tartozás kifizetésével kapcsolatban tudna valaki segíteni?
- Van köztetek orvos vagy gyógyszerész, aki tudna segíteni egy gyógyszerrel kapcsolatban?
- Az apa láthatási jogával kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Egy törvényt keresek, cipővel kapcsolatban a jótállásról, tudna valaki segíteni?
- Szoc. pol-lal kapcsolatban tudna nekem valaki segíteni?
- Ebay rendeléssel kapcsolatban tudna segíteni nekem valaki?