Tudna valaki olyan vírusírtót ajánlani amitől nem lassul be nagyon a gépem? (tudásbázis)
Pontosabban melyik panda, mert többet találtam??
Köszi a választ előre is.
Az Avasttól nekem is lassú volt a gépem ,most Panda van és szerintem jó,nem lassítja a gépet:)
A NOD is jó az is volt.
"Spyware Terminator:
Ingyenes, magyarul is tudó kiváló kémprogram-eltávolító. Alaposan végigvizsgálja a lemezmeghajtókat, a memóriát, a rendszeradatbázist. Időzíthető a keresés, képes állandó figyelésre is. Manuálisan és automatikusan is rendszeresen frissíthető. Több nyelven, köztük magyarul is, használható!"
Én Panda AV-t használok és bátran ajánlom bárkinek.
A Spyware Terminator egy kémírtó.
köszi nektek!!!
De akkor most hogy legyen okos az ember???
További ajánlott fórumok:
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- 12 éves lányomat nagyon zavarja, hogy szőrös a lába. Mivel lehetne szíőrteleníteni amitől nem erősödik?
- Szolihoz vagy napozáshoz milyen krémet tudtok ajánlani, amitől nem égek le, de barnít is? Nagyon fehér vagyok!
- Elestem, és nagyon csúnyán lehorzsolódott mindkét térdem. Tudtok ajánlani valamit, amitől hamarabb gyógyul?
- A kandallóajtó üvege nagyon bekormolódik fűtéskor tudtok valamit amitől nem?
- Aspirációs mellcitológiára megyek pénteken, amitől nagyon félek. Milyen érzés, nagyon fájdalmas? Ha valaki már átesett rajta, írjon.