tudnátok segiteni abban hogy hogyan kel el intézni a magasabb összegü bet ápolásit,mijen papírok kelenek hozzá?? mivel nekem is a fiam cselekvő képtelen és liberózni kel.
Sziasztok ! Tudnátok nekem felvilágositást adni? Van egy jo ismerösöm aki agyvérzést kapott ,és korház után elfekvöbe került.Van egy önkormányzati lakása ami most gondolom levan zárva.Nem tudja magát ellátni mert sajnos a gyogyulása nagyon lassu abban a környezetben ahol van nem is lessz jobb.Azon gondolkodtam,hogy gyámság vagy gondnokság alá kéne vennem.Mert a nap 24 orájában ápolást és foglalkozást igényel.Mi a teendöm?Ez munka viszonynak számitana?Mennyi pénzt utalna a szoc osztály,hogy eltartsam?stb köszönöm .
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.