Tud-e valaki Budapesten olyan helyet, ahol foglalkoznak azzal, hogy magnószalagot átvesznek cd-re? (tudásbázis)
Hááát :))
örülök, hogy segíthettem!
Meséről jut eszembe, nincs meg valakinek a Vakáció Erdőházán ????
Azt a mesét nagyon-nagyon szerettem, és sehol sem találom :((
nagyon köszönöm, megnéztem.
Sajna de nem találtam cimet (biztos én vagyok ügyetlen), ezért megkérdeztem. Ha megjön a válasz, a jövő héten beviszem és természetetesen beszámolok:)
Örömmel olvastam, hogy bakelit lemezeket is átirnak cd-re. Rengeteg meselemezem van, még a lányom kiskorából, olyan igazi szép mesék, valószínűleg azokat is át fogom iratni majd:)
Sziasztok!
Én találtam egy ilyen helyet, de nem ismerem őket!!!
Talán itt megpróbálhatnád digitalizálni a magnószalagot!
Ha esetleg ez megtörtént, visszaszólhatnál,h hogyan működik a dolog, és milyen minőséget produkál!!!
Nekem magnószalagon van meg a kistesóm hangja, mikor még így tanult beszélni, és olyan cuki :) azt mindenképpen szeretném megmenteni az utókornak :))
és a link:
jaja, értem :D
gugliban nézted már, hogy nincs-e ilyen cég, ami ezzel foglalkozna?
vagy neten a pesti telefonkönyvben véletlenül nem található-ééé valamilyen stúdió és azoktól megkérdezni.
Az itteniek biztosan alszanak még, hogy sehol senki :(
Szia barátosném:)
Nekem az a gondom, hogy olyam magnószalagom van, ami nincs cd-n de máshol sem.
A tornatanárnőm jó pár évvel ezelőtt nagy fogyókúrába kezdett tudományosan, és agykontrolosan.
Összeállított egy fantasztikus szöveget, mellé agykontrolos zenét, majd bevonult egy stúdióba, ahol ezt felvették magnószalagra:(
Nos ezt szeretném ki azaz megmenteni.
szia barátnőm :D
hát nem tudom van-e Pesten ilyen, de nekem is van kismillió magnószalagom, a legtöbb műsoros. Nem saját felvételek.
A fiam másképpen nem tudja elintézni, mint kikölcsönzünk egy ugyanolyan cd-t és azt átveszi nekem saját cd-re.
Ez Neked nem megoldható? :)
Segitsetek légyszi.
Tud-e valaki valahol Budapesten olyan "helyet" ahol foglalkoznak azzal, hogy magnószalagot átvesznek cd-re?
További ajánlott fórumok:
- Tudtok ajánlani Budapesten olyan nőgyógyászt, aki foglalkozik az implanon behelyezésével?
- Tudja valaki hogyan zajlik az allergiavizsgálat csecsemőknél, ill. Budapesten tudnátok ajánlani orvost, aki ezzel foglalkozik?
- Hasi ultrahangos orvost tud valaki Budapesten, aki gyerekekkel foglalkozik?
- Tudtok segíteni? Lehetőleg női nőgyógyászt keresek Budapesten, aki foglalkozik menopauza utáni panaszokkal is.Köszi!
- Komoly kórképpel foglalkozó pszichiátert tud valaki ajánlani Budapesten?
- Tudtok nekem ajánlani Budapesten, vagy környékén olyan kineziológust, aki kisgyerekekkel foglalkozik?