Ti mivel takartátok be az újszülött csecsemőtöket a kiságyban? (tudásbázis)
Babatakaróval volt körbebugyolálva. Azóta viszont nem szereti ha betakarjuk. Hálózsákja sosem volt.
Akkor tudom betakarni, ha már elaludt, most 1 éves!
Szia!
A lányom 23hónapos és születése óta hálózsákban altatom.Nagyon szereti és praktikus is,nem tud kitakarózni.Jó egészséget Nektek!
Az enyémek is pólyában voltak, nem tudom miért ellenzik ezt mostanában olyan sokan. Csak felnőttként gondoljuk, hogy kényelmetlen, a legtöbb baba kifejezetten szereti a ha körbe bugyolálja vmi.Persze nem kell szorosra kötni amikor alszik!
Ha látogatók jöttek és kézbe akarták venni a babát, kizárólag pólyában adtam oda! Így mindenki biztoságosan tudta fogni, nem kellett mondogatni, hogy így tartsd a fejét, így tartsd a hátát stb, stb...Én úgy tapasztaltam biztoságot ad nekik szóval nálunk bevált! És amikor kinőtték, éjszakára jött a hálózsák, napközben pedig babatakrót használtunk.
Kókuszpólya, az a változat, ami később takaróvá alakítható. Persze, úgy nem használtuk.
Van egy decemberi illetve egy márciusi születésű lányom:)
Karácsonyi babám pólyában aludt éjszaka. Nagyon hamar kihűlt és az melegen tartotta. És őt az mindig megnyugtatta.
Aztán mikor nagyobb lett és a vérkeringése is jobb lett, átváltottunk a hálózsákra. Az nagyon praktikus, mert ha éjjel megszoptatod, akkor közben sem fázik. Illetve az én lányom 3-szor körbemássza éjszaka a kiságyát, szóval a takarókb semmit nem érne rajta.
Az én fiam januári,hálózsákban aludt.Nappal is,hamar meg is tanulta összekötni,hogy ha átöltöztetem a hálózsákba akkor alvásidő van.
Takarónk is volt persze,70x70-es kb, 100% pamut,szöszölőset,polárt én nem tettem rá.
Igaz az én kisfiam nem januári de az unokahúgom az én is és ők is takaróval takarják!Babának való takaróval!
Én még annyit hozzá tennék hogy én mindig adok rá hálózsákot!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tennétek, ha megütne a párotok, 5 napos újszülött közös gyermeketekkel a kezedben?
- Egyik ismerősöm az újszülött babájának a Daevon Dante nevet adta. Te megtennéd ezt a gyerekeddel?
- Minden ami egy újszülöttnek kell! Szeretném összegyűjteni mindazt ami egy baba érkezésekor kell, ide értve MINDENT, pelus, ágy, lepedő...stb
- Van mód arra, hogy örökbefogadott csecsemőt szoptasson az örökbefogadó anya? Be lehet valahogyan indítani a tejtermelést?
- Milyen tapasztalataitok vannak az újszülöttosztály nővéreivel?
- Mikortól lehet egy újszülöttet levegőztetni?