Ti milyen jövedelem kiegészítéssel / vállalkozással foglalkoztatok eddig? (beszélgetés)
Én angolt adok elő itthon.Mindezt középiskolai végzettséggel...Sok pótvizsgázóst kihúztam már a slamasztikából.
Avonnal is foglalkozom.Gyermekeim kinőtt holmijait is árulni szoktam a helyi, havonta megrendezésre kerülő vásáron, mert háztól nem viszik.Egyenlőre ennyi.:)
Mi folyton gondolkodunk, néha meg is csináljuk :) Mikor még drágák voltak a navigációk Szlovákiából hoztunk be és az ismeretségi körben adtuk el. Sajnos összevesztünk az eladónkkal mert megbízhatatlan volt az időpontokban. Jártunk bababörzézni, de kis pénzünkből vett árunál nem érte meg a messzi helyszínekre elmenni, sok árura meg nem volt elég pénzünk. Árultam babaruhákat az interneten keresztül is. Sajnos most a 2 gyerek mellett erre nincs elég időm, meg igazán sokat nem hozott a konyhánkra.Költöztetéssel is kacérkodtunk, de vállalkozói nélkül feketén nem mertük, aztán a teherautónk is eladtuk.
Érdekelne, hogy ti mibe vágtatok már bele ill. milyen sikerrel?
További ajánlott fórumok:
- Ruhák, kiegészítők
- Szerintetek mire érdemes ma vállalkozni, aminek van esetleg valami jövője is?
- Júliustól a köztisztviselők már nem kapnak jövedelem kiegészítést?
- Ha valaki egyéni vállalkozóként szolgáltatással akar foglalkozni, kötelező neki rendelkezni a szolgáltatáshoz szükséges végzettséggel?
- Gyed jövedelem kiegészítés... Hallottatok róla?
- Kell-e SZJA-t fizetni illetve jövedelem kivétet elszámolni egyéni vállalkozónak, ha családi gazdaság tagja?