Ti hogy látjátok az árcsökkentést? (beszélgetés)
Ezt komolyan írtad, hogy a sok hús olcsóbb, mint az alma ? Húst ritkán eszem, de almát minden nap.
Ahol en lakom, ott a Penny a szegenyek boltja...
Senki sem szereti, ciki ott väsärolni.
De ennek nincs semmi köze az ärcsökkentesnek.
Itt ez van.
Magyar értelmező kéziszótár sajnos ez kellene hozzád... De inkább hagyd ki a napi vodkát,és akkor talán tudsz tudzs etntikailag és értelmesen megnyilvánulni! Azt se tudod miről beszélek!
Nem "nyiffogott" hanem kérdezett.
Tényleg baromi nehéz téged olvasni, engem kb lefáraszt, inkább esetenként kihagylak.
Az meg főleg izléstelen, hogy egy másik országból osztod az észt. Ne tedd, neked is szükséged van rá.
Ez nem volt szép, pláne, hogy te eleve egy másik ország másmilyen gazdasági körülményei között vásárolsz.
FI nem nyafog, egy párbeszédet indított el.
Van különbség.
Te meg tanulj mar meg bevasarolni, es nem itt nyiffogni, mint egy pisit.
Már most is drasztikus........ Sajnos!
Ajajj!! A wc-papír, papírtörlő, stb. az egekben lesz.:(((((
Én is főleg a Penny-be járok!
Igaz, nagyon is sajnos....
Coop a legdrágább.
Nálunk a faluban semmi nincs, csak mozgóárus.
Értem, én is vidéken élek de van Spar Lidl és Penny is. A privátot is szeretem mert jó akcióik vannak!
Vidéken annyira nem válogathatsz, 30 km-re van Penny. Coop van minden bokorban, meg Privát.
Ezt értem, én sem politizálok, csak a kontextus miatt mondom, mikor ezt a két hírt látod szinte egymás mellett a híroldalakon.
Igazad van, de politikába nem akarok belemenni..........
Ugye? De én nem sok gyümölcsöt veszek, inkább csak hagymát-krumplit. Néha almát ha akciós, nekem többre nem telik. Én húst veszek sokat, mert abból főzök meg tésztát, rizst, lisztet, zsírt. Ezek most felére csökkentek,de ez csak az én tapasztalatom a Pennybe!
Ó... Hogy-hogy? Én a Pennybe járok, de ott jelentősen csökkentek az árak, és nagyon jó akciók vannak. Sparba csak húsért megyek Coopban soha nem vásárolok, nekem az nagyon drága .......
Vásároljatok a multiknál zöldséget, gyümölcsöt!!!
Meglesz majd a böjtje, csak figyeljetek!
Ma voltunk a Sparban, az olaj 799 lett :)
Illetve a szipiszupi árstopos termékek már nem vásárolhatóak kuponkedvezménnyel (ami a sajt esetében rosszul is esik...)
A coopban a 2200 Ft-os csirkemell 2410 Ft lett.
Zöldség-gyümölcs van itthon még az árstop előtti időkből :D Arról majd később nyilatkozom.
Vicces, hogy párszáz forintos árcsökkenésekkel "meg vagyunk védve", mellette meg olvasod hogy párszáz milliárd forint közpénzt eltékozoltak az "alapítványok".
Megrögzött Pennys vagyok, nekem még mindig az a legolcsóbb. De a zöldségekre is nagy akciókat tettek, meg a pékárúkra is. A krumpli egy 100 Ft-al kevesebb mint egy hete volt :)
Ez csak tüneti kezelés, amit azok fizetnek meg, akik szeretnének nem stopos termékeket vásárolni. Nekik drágább lesz az élet.
Még csak 1x vásároltam, nem vettem észre nagy változást. Igaz, nem annyira érintett termékeket, hanem zöldséget, pékárut...
Javítás: bujott helyett bukott. Félreütöttem.
Mekkora butaságokat tudsz írni!!! FI egyáltalán nem bujott ki, feltett a topik címében egy kérdést, és leírta, hogy ő mit tapasztalt. Miféle akcióról meg regisztráltakról beszélsz? Teljesen másról van szó.
Ezt direkt írtam így, agyamnál vagyok nem is értelek! Annyi zagyvaságot hordasz össze, hogy félelmetes!
Igen, nekem van egy ilyen gondolatom....
Tabulj már meg írni légyszíves, vagy kevesebb vodkát igyál,mert értelmezhetelen a zagyvaságod!
További ajánlott fórumok: