Terhesség elején szédülés? (beszélgetés)
14. dafke
2021. okt. 29. 16:57
Vérnyomás vagy vércukor. Nem egy drága dolog beruházni egy vércukorszint mérőbe. Figyelgesd az értékeket, ha valami szokatlant tapasztalsz -> doki.
13. Dreamerlady
2021. okt. 29. 16:41
Szia! Lehet vérnyomás, vagy vércukorszint miatt is.
Én is szédültem az elején, nekem a progeszteron pótlás miatt volt. Nem tudom, hogy a hirtelen megnövekvő hormonok vagy a gyógyszer mellékhatása volt-e. Azóta elmúlt már.
12. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 11. - Katuska1982)
2021. okt. 29. 07:27
Naptár szerint ma léptünk az 5ik hétbe.A tesztek is pozitívak
11. Katuska1982
2021. okt. 28. 22:16
Az első terhességem legelejéncegyszer az utcán majdnem összeestem. Ebben szédülés is volt. Ha aztán nem jön meg,az még nagyobb esély...
10. Ágio8405 (válaszként erre: 4. - Okonell)
2021. okt. 22. 15:00
Nem. Az már regen volt. Tesztelj h negatív nem vagy terhes valiszinuleg.
9. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 8. - Alnisa)
2021. okt. 22. 14:46
Fogalmam sincs..de nekem fura ez az előző terhességnél lévő erős szédülés is.Amint eljutok a védőnőhöz megemlítem
8. Alnisa (válaszként erre: 5. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 22. 14:37
Lehet a cukrod nem jó. Ez nagy gyors szénhidrát amit ettél, lehet hirtelen felugrik a cukrod, aztán leesik.
7. Alnisa (válaszként erre: 4. - Okonell)
2021. okt. 22. 14:34
Szerinted 2 hete megtudta állapítani, hogy most terhes vagy? Lehetsz terhes, persze, a spirál se 100%. Illetve ha hormon tartalmú, akkor meg is zavarhatja a ciklusod.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Babyapocakban)
2021. okt. 22. 12:11
Plusz előző terhességem végén is annyira szédültem,hogy egy boltba se tudtam nyugodtan bemenni nézelődni,mert kezdtem rosszul lenni.
5. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 3. - Babyapocakban)
2021. okt. 22. 12:10
Az volt előző terhességnél is hogy ha nem ettem normális kaját,meg tápláló reggelit akkor még a kezem is reszketett,mint aki 2napja nem evett.Ma is reggel egy kakaòs kiflit ettem,aztán ovihoz érve elkezdtem szédülni kicsit.Hazaérve leültem enni normálisan és jobban is lettem.
4. Okonell
2021. okt. 22. 11:18
Sziasztok. Lehet nem jó csoportba írok, de lenne egy fontos kérdésem. Spirálom van, most voltam nőgyógyászati vizsgálaton, vagyis 2 hete. Hüvelyi ultrahanggal megvizsgált. Minden oké volt, spirál jó helyen van, viszont 3 napot késik és semmi jele, hogy bármikor megjönne. Lehetek terhes? Vagy ezzel a vizsgálattal megállapította volna?
3. babyapocakban (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 22. 10:41
vérnyomásod rendben szokott lenni? Vigyázz magadra, ha lehet, pihenj és semmiképp se pattogj fel hirtelen ülő helyzetből.
2. 9370250d08 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 22. 09:57
Teljesen, ha annyira gáz, mérd meg a vérnyomásodat.
Rengeteg dologtól szédülhetsz.
2021. okt. 22. 09:21
3ik napja,hogy pozitívat tesztelek,szóval friss a dolog.Viszont ma a nemvàrt napján erősen szédülök.Mennyire normális ez?
További ajánlott fórumok:
- Akik a terhességük elején "mesiztek", véreztek, satöbbi!
- A terhesség első feleben normális a szédülés és erőtlenség?
- Hányinger, fejfájás, szédülés, mell fájdalom lehet a korai terhesség előjele?
- Terhesség 6. hetében erős szédülés mitől lehet?
- Szédülés terhesség alatt
- Terhesség alatt szédülés jelezhet bajt?