Térelválasztó polc "fóliázás"? (beszélgetés)
Nem tudom elképzelni azt, hogy egy polcra, hogy lehetne úgy beragasztani, hogy ott maradjon, hacsak nem két polc lesz egymáshoz rakva, mert ha igen, akkor én vennék a kínainál üvegfóliát, ami van mintával is és anélkül is és azt vagy ragasztanám vagy rátűzném az egyikre.
De ha 1 polc van, amit felezni akarsz, akkor ott hajtogatni kell polchoz ragasztani a behajlított széleket, stb. ás az nem biztos, hogy túl szép lenne.
Esetleg érdemes lehetne beruháznotok egy olcsó A3-as laminálógépbe. Az Árgép szerint 10.000 alatt már kapható. [link]
A hozzávaló laminálófólia sem egy ökör ára.
25 db A3-as méret lap a MediaMarktban 2.499-be kerül (szintén Árgép): [link] ?gefiltert=kategorie~200031065
Laminálás után kellően merev, méretre vágható A3-as lapokat kaptok. Sőt, még lehet cifrázni azzal is, ha sima vagy akár mintás celofánt tesztek a laminálófólia közé. Így már egészen biztosan homályos lesz, de a fényt átereszti.
Igen, valami merevebb kellene, hogy ott is maradjon, és be kell feszíteni.
Andi azt hiszem plexit linkelt be, az jó lenne, mert nem túl nehéz darabolni sem.
Sziasztok,
Van egy nagy térelválasztó polcrendszerünk, aminek az egyik felén a nappali, a masik felén dolgozó rész lenne kialakítva. Elég széles a felülete, így szeretnénk, ha mindkét oldalról funkcionálna is ez az egész. Szeretném, ha a nappali oldalra díszek lehetnének téve, a masik oldalon meg a párom használná rendszerezésre a munkájával kapcsolatos dolgait. Viszont nem akarom, hogy ez a nappali oldalról látszódjon. Az elképzelésem az, hogy középre valamilyen homályos kis vékony műanyag lapokat beillesztgetünk, ami azért a fényt átereszti, de a látványt nem, de fogalmam sincs, hogy ilyen lapokat milyen üzletben, vagy a neten milyen néven kéne keresnem. Vagy, hogy van-e egyáltalán ilyesmi. Eddig a spirálozós előlapok állnak az elképzeléshez legközelebb, de azt csak a4-esben találtam, az meg valószínűleg kicsi lesz. Valakinek valamilyen ötlet?
Köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Ti tennétek a salátára szeptemberben lejárt ecetet? Most találtam a polcon, még fel sincs bontva. Nem lesz tőle bajunk?
- Milyen lehetőségek vannak a térelválasztásra?
- Miért tüntek el S.Norbi termékei, a nagyáruházak polcairól?
- Milyen térelválasztót válasszak?
- Fából tolófalas térelválasztó kb. mennyibe kerülhet? 2. 70 X2. 70-es nagyság kellene.
- Ki használ áttetsző lapfüggönyt térelválasztásra? Tapasztalat?