Tényleg csak a mesében léteznek? (beszélgetés)
Lányok, azért mindenképp érdemes volt végigolvasni a kommentjeiteket, hogy felismerjem, más-más szintű igényeitek vannak Nektek is:)
Persze erre én is rájöhettem volna a korábbi kapcsolataimat most, ennek apropóján összevetve.
Hm:)
A majomszeretet. Egyszer írtam nektek róla. 😤
Nekem sok. Túl sok. Én elvagyok egy kis minimális “szeretéssel” is. Nehéz egyensúlyt találni. Teljesen mások vagyunk, más igényekkel.
Olvassál már utána, hogy egyáltalán ez miről is szól... Ez nem egy szekta, egyszerű tény, hogy minden embernél megvan, hogy miként fejezi ki a szeretetét, és miként nem. És hát másként is fogadja.
Aki egyszer átolvas egy ilyen könyvet, az nem változik, de sokmindent megért.
Persze mindehhez tájékozódni kell, mielőtt leírunk valamit, ami nem mindenkinek opció...
Az udvarlás az én olvasatomban azt jelenti, hogy kedveskedünk, figyeljük, hogy minek örül a másik. Legyen az egy dicséret vagy egy ölelés, bújás. Mindegy, hogy nő vagy férfi. Ez kölcsönös.
Szerintem add a tudtára határozottan, hogy te szeretnél több bújást. Ha ő szépen egyre többször kezdeményezi ezt, akkor oké. Tényleg szeret és fontos neki, hogy örömöt szerezzen. Ha nem tapasztalod ezt, akkor még a kapcsolatotok elején vagytok, tényleg jobb lesz befejezni vele.
:DDD
Nem ahhoz Teee!
A kölcsönbeadáshoz:D
😄😄😄😄😄
A férjed mit szól ehhez?
De azért ne akarj belőle csajt csinálni. Egy férfi nem igazán igényli ezt a fajta bújós-ölelkezős összeborulást. 16 évig voltam férjnél, kb 5x bújt hozzam, most 3 éve elek kapcsolatban,de konkrétan 1x bújt hozzam a párom.
Szóval ezt ne várd el,mint a jó éjszakát SMS-t😁😁😁 bár lehet az meg másnak lenne tok fura.
Szex. Nem sex.
Lentebb az írtad, hogy mindig neked kell rámászni.
Sajnálom.Mit mondhattál/mondtál neki?
Mindenesetre hamar kiudvarolta magát.Jaaaj.
Andinak igaza van!
Kuka, gyorsan!
További ajánlott fórumok:
- Tényleg várandós vagyok vagy csak bebeszélem magamnak?
- Tényleg léteznek stigmatizált emberek, vagy csalás az egész?
- Tényleg egy hisztigép lennék, csak mert normális értékrendjeim vannak?
- Tényleg olyan sok házasság tökéletes? És csak én vagyok ilyen béna?
- Vajon tényleg léteznek szellemi "erők"?
- Tényleg léteznek kutyapszichológusok?