Teknősnév (beszélgetés)
Döntés született...
Kislány: ZIZI
Kisfiú: KOBAK
Aztán lehet, hogy Kobakozzuk egy darabig mire kiderül, hogy valójában Zizi, mert lány..:-)))
Állítólag amíg kicsik nehéz eldönteni...
Köszi mindenkinek a neveket!!!
Tegnap találkoztunk egy régi ismerőssel, akit Antóniusznak hívnak, beceneve Totó. A lányom teljesen belelkesült, hogy Antóniusz lesz a teki...:-(
Na, van még két hete eldönteni...:-)
A miénket púposnak hívják:))
Benő, Jenő, Picur, Kalik, Tusi, Lala, Ubul, Tubus
nekem is kell teknőőőőőős:D
Kázmér, Kriszta és Sanyi. :))))
Nekem a Spuri is tetszik.:-)
Oké, eddig ami bejön: Drazsé, Szotyi, Kobak és Franklin (Negró és Zizi) Na ja...szeretjük a nasikat...;-DDD
Spuri :) (egy ismerősöm teknősét így hívják, és ezzel a "gyorsaságára" céloznak:)))
Elvileg ha 2 teknosnel osszehasonlitod a hmm farkukat akkor a fiue eszrevehetoen hosszabb. Salamone kicsi tomzsi volt kampoval a vegen, mig a parjae (akivel kesobb egy ismeros reven talalkozott) sokkal hosszabb. Kirgiz teknos volt.
Azért írd meg h mire esett a választás :)))))
Köszi mindenkinek az eddigieket! És a következőket is...:-)
Majd a lányom mazsoláz a névsorból ha hazajön délután...:-)
;-DDD
Az se rossz...és ha lány? Bár neki szerintem mindegy...:-P
Tudtam, hogy Te tetted fel a kérdést :DDD!!!
Szerintem Ernő, vagy Franklin mese után?
De hogy valóban fiú e, azt nem tudjuk, majd karácsonykor kiderül, mert kap párt...:-)
Az en teknosome Salamon volt mert imadta a salatat... viszont kislany volt, de hallgatott ra.
A kis drágánkat Ödönkének hívják....:-)
Diego, Csoki, Kavics, Kobak, Dió, Szotyi, Drazsé- szerintem ezek elég eredetiek.
Szia!
Nekem is volt egy teknősöm, egyszerűen csak Tekinek hívtam. :-) A Teknőc Ernő is ari név! :-)) Vagy a Gusztáv! :-D
Bár ez személynév, de párom teknősét hívták Teklának :) már ha lány lesz :)
A mienk Speedy, lassúnak gondolják a tekiket, de ő nagyon gyors. :)
bátyámék teknősét Döncinek hívják... sztem aranyos név :)
Lányom leendő kis pézsmateknősének keresünk nevet! Nem személyneveket várok, inkább ötletes, fantáziadús elnevezéseket.
Eddigiek: Negró, Zizi
Köszi!