Az miben mas? Abban is laktobacillus van, nem? Nekem Colpocleaner laktoz pezsgotablettam van. Menstruacio utan szoktam neha hasznalni, a maradek alvadt ver korabban tavozzon, de valojaban ha nincs problemad, semmi szukseg ilyesmire.
Szerintem akkor jó lehet ha van vmi problémája az embernek és vissza kell építeni a védőrendszert,gyógyszeres kezelés után pl jó.De ha nincs semmi akkor nem kell beleavatkozni mert felborul a rendszer.
Én használtam már de a nőgyógyászom nem helyeselt mikor mondtam neki.
Akkor csak desztillált víz, ugyanis a csapvíz sem intim kompatibilis összetételét és kémiai tulajdonságait tekintve. Bár erősen kétlem, hogy azokat a részeket kellően meg lehet tisztítani csupán vízzel, ugyanis az emberi mirigyek egy része pl faggyús váladékot termel, ami nem vízoldható. Mondjuk elegendő dörzsöléssel biztos megoldható.
Véleményem szerint... legtöbb bajt az okozza, hogy folyton tusfürdőkkel, szappanokkal locsoljuk a muffkátlit. Felesleges, ártalmas, felborítja a normál flórát.
Szeretném a Ti véleményeteket, illetve a nőgyógyászotok véleményét is hallani. Az előző nőgyógyászom ajánlotta a tejsavas zuhanyt. Szerinte minden 3. nap használjam. Viszont most voltam egy újnál, aki azt mondta, a legrosszabb amit tehetek.