Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Teherbeesés 5 nappal menstruáció előtt fórum

Teherbeesés 5 nappal menstruáció előtt (beszélgetés)

5. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 21:31
Menzesz előtti napon történt baki lassan 17 éves lány.
4. liliom10 (válaszként erre: 2. - Papája)
ma 18:31
Majdnem ilyen esetet ismerek én is, csak ott nem egy nap volt a menzesz előtt, hanem egy hét. Nekik kislányuk született. Már a kislány is anyuka.
3. papája (válaszként erre: 2. - Papája)
ma 16:24
... több mint 40 éve, teszt még nem létezett és a baba 42 hétre született.
2. papája (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ma 16:22
Jó ismerősöm férje katona volt. Eltávozásra haza engedték 1 nappal a felesége menzesze előtt. Egész hónapban nem találkoztak,csak akkor. Szép kisfiuk született.

Sziasztok! Olvastam már a fórumon erről a témáról, de úgy döntöttem felteszem én is, hátha picivel is másabb, mint a többi történet. :D

Teljesen rendszeres, 28 napos ciklusaim vannak hosszú évek óta, tűpontos mindig a menstruációm. Férjemmel már babatervezésben vagyunk, eddig csak elhagytuk a védekezést, nem figyeltünk oda a pontos napokra.

A ciklusom 23. és 26. napján voltunk együtt februárban védekezés nélkül, a menstruációm előtti héten. Azonban a menstruációm azóta sem jött meg, viszont kifejezetten fáj az alhasam, és puffadok, már 4 napja.

A tegnapi napon teszteltem, negatív lett. Ez az esetleges fogantatástól csak 1 hete volt. 5 nap múlva tervezek újra tesztelni, az lesz az esetleges fogantatástól számított 14. nap.

Van, akinek hasonló a története, és baba lett? :)

Köszönöm szépen!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook