Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét? (tudásbázis)
Én csak a címnél írtam ki rosszul.Ami a 0. hsz.
Aztán a nekem 1.hsz ami lett a 3. abban jól írtam,két hónapja,tehát nov.ben járt le. Ha visszaszámolsz akkor neked is kijön.
Amúgy nem csináltam meg, kidobtam, mert úgy vagyok vele,h amit én nem eszek meg,azt a kutya se fogja.
Ám köszi a válaszokat.
Én nem...:-S
De halkan megjegyzem, hogy van olyan baromficég ahol simán átcimkézik a lejárt fagyaszatott cuccost...(dolgoztam ott)...:-(
Jó, aki frissen jön be, az értse meg, a topiknyitó rosszul írta ki, a kérdés:
FEL MERNÉL HASZNÁLNI EGY 2 >>>>>HÓNAPJA<<<<< LEJÁRT FAGY. CSIRKÉT?
A csirke lejárati ideje fagyasztott állapotra vonatkozik.
Gartulálok a babához! És sok boldogságot! Szerintem jó anyuka leszel! :):):)
Az ilyen lejárt cuccokkal meg nem érdemes kisérletezni, ha megnézed többet veszthet mint amit nyernél.
Hmm.. eddig fel sem merült hogy Ááncsi babát vár.
Ebből a nézőpontból, már nem csak magadra kell gondolni, ilyen estben vigyázz jobban magatokra!!
Okos :)
:D
itt vagyok amúgy,csak olvastam a hsz-kat.
Amiket én veszek hűtött húsféléket vagy bármit ami hűtött,megnézem annak a minőségét.Kereskedőnek tanulok,ez azóta van. Ezt a húst apumék vették az egyik REÁL-ba. Ezért nem tudom megmondani mikor lett vásárolva. ők soha nem nézik a dátumot sajnos. Ennek egy év volt a min.meg ideje,tehát 2007 novemberi csirke. Most így belegondolva valami már kaját kell kitalálni,de gyorsan,mert a párom mindjárt jön haza. Köszi hogy lebeszéltetek...
Jaja mind ezt minimal bérért. :D
Ez a húsos téma, csak saját felelősségre, mert ha már a cimkén is az van h tutira lejárt és bármi baj lesz belőle onnan tól se a gyártóra se az értékesitő nem vállal semmyilyen felelősséget... megszívtad
Szerintem kezd már elmenni a Ánncsi kedve a mai ebédtől. :D
Épp s minsp történt h benemek egy patikába a jászain és vettem egy Bio C Czinket bemegyek suliba beveszem (rágotabletta)hát majd elhánytam magam, pedig a lejárata 200904 volt. na mondom 1500 volt én addig éljek is de visszviszem, volt nagy hiszti, de visszavették, amugy tökre el is volt szineződve. MEgyek a pasaréti térre, ot már okosan megnézem ott helybe, hát nem tiszta sötét volt, de ott készségesen visszaadták a pénzt. Én a ginkomnál is minidig megnézem h minimum 2008as gyártás vane rajta mert amugy ihatatlan. furán nznek rám, de tudom hogy jogomban áll még fizetés előtt szemügyre venni a terméket és én bizony nem szégyellem h megnézem mire dobom ki a pénzt!!! MErt ismerem az ilyen eladókat, jajj már nem tehetünk semmit, megvette nem tok mit tenni, nézte volna meg előbb. Jahh persze mikor a kezembe se adta a termket alapból ugy zacskózza.
PIECE:))))))))))))))
Sziasztok, szép napot!
bksz /nem tudom a neved:)/, jó étvágyat a biztonságos kajához amit írtál :)
További ajánlott fórumok:
- Tapasztalatok a fagyasztott embriók beültetéséről?
- Az iwiw nem enged belépni, nem tudom használni az oldalt. Mi lehet a baj?
- Mit tudtok a "gyógyító" kövekről? Mi a tapasztalatotok velük kapcsolatban? Hogy kell használni ezeket a köveket?
- Érdemes ovulációs tesztet használni?
- Cseresznyét tennék el a fagyasztóba. Mire lehet majd használni?
- Hogyan lehet felhasználni a fagyasztott anyatejet? Olvasztás után meddig jó?