Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Társkereső keresés fórum

Társkereső keresés (beszélgetés)

17. Sütikee (válaszként erre: 15. - Mrtika)
okt. 9. 20:32
Én még aznap megtaláltam a páromat, és mind a ketten érző, érzékeny lelkűek vagyunk :)
16. tumbo2 (válaszként erre: 15. - Mrtika)
okt. 9. 16:46
ne add föl.a lányomék két éve házasodtak ,és nagyon jól összeillenek.pedig már ők is majdnem föladták.a lányom 42 éves volt,a fiú 4 évvel idősebb.
15. Mrtika
okt. 9. 16:35
Néhány alkalommal megpróbáltam a társkeresőt,de végleg feladtam. Csak az próbálkozzon akinek kötélből vannak az idegei.Érzékeny,érző lelkűeknek nem ajánlom.
okt. 7. 23:54
Tőlem távol állt az efajta tarskeresés, de mivel csak nőkkel dolgozom és max a boltba jártam, így nem nagyon volt lehetőségem ismerkedni. De gondoltam egy próbát megér és regisztráltam a randivonalra. Még aznap megtaláltam a páromat! Szerelem első látásra. Ilyen is van. :)
13. Hansika (válaszként erre: 12. - Flóra76)
okt. 6. 20:16
Este, amikor ägyba dugsz, akkor van utäna mindig mese?
12. Flóra76 (válaszként erre: 11. - Hansika)
okt. 6. 16:09
Dehogyis, hisz most fogadtalak örökbe!
11. Hansika (válaszként erre: 10. - Egnisz)
okt. 6. 14:57

nA ebbe a tippedbe jol beletrafältäl....

igy a korodat lätva sajnos mär öreg vagy hozzäm...-DD

csak bohockodom, en mär ezer eve nyugdijas vagyok.

De a lenyeg, hogy az ismerkedessel soha nem volt gondom...

10. Egnisz (válaszként erre: 9. - Hansika)
okt. 6. 12:52
Szerintem más korosztály vagyunk (én 54 éves nő vagyok, amikor társat keretem 49 voltam), szerintem te fiatalabb férfi vagy. Úgy azért más. :)
9. Hansika (válaszként erre: 8. - Egnisz)
okt. 6. 11:58

Nehez erröl a temärol beszelgetni, mindenki mäs egy kicsit ilyen esetekben.

Arra feled en csaqk oktoberfesten voltam egy pärszor.na meg anno Dachau-ban.

Ne3kem a barätaim itt elnek a környezetemben.

En barätsägot mindig elöben kerestem es talältam is, a tärskereses soha nem volt kemeny dio.

Csak nyitottnak kell lenni a mäsikra.

8. Egnisz (válaszként erre: 6. - Hansika)
okt. 6. 11:39
Persze, van, hogy félresiklanak a dolgok, de ez otthon is így van. Amikor kijöttem a volt férjemmel és a gyerekeinkkel, nem ismertünk senkit, új barátok jöttek. Aztán volt akiben csalódtam, 2-en elköltöztek, de egyikükkel sokat telefonálunk azóta is, egyik barátnőm sajnos meghalt, és van aki most is barátnőm a kezdetek óta. Vicces, mert a lányom lehetne, ő írt rám a facebookon, hogy lenne e kedvem találkozni vele, mert egy kisvárosban laktunk München mellett. A társkeresés is kemény dió, nekem így sikerült, ismerkedtem nem magyar férfiakkal is, de úgy éreztem, hogy ők annyira más világ (nekem), hogy jobb a magyar társ.
7. Hansika (válaszként erre: 5. - Egnisz)
okt. 5. 19:02

Nem fogod elhinni, de en meg egy tärskeresön sem voltam soha.

Pedig visszafogott, gätläsos fiunak gondolom magam...

6. Hansika (válaszként erre: 5. - Egnisz)
okt. 5. 19:00

En pär napja mär Frankfurtban elek, a Badoo-n meg sosem järtam.

Van itt sok magyar is, de en kerülöm az ismerettseget velük, mert sok esetben felresiklik a dolog.

5. Egnisz (válaszként erre: 4. - Hansika)
okt. 5. 16:32

És aki külföldön él?

Legfőképp magyar társat kerestem, a Badoo-n találtam rá a páromra, amúgy soha nem találkoztunk volna, pedig Németországban a szomszéd faluban lakott.

Amikor rámírt, akkor egy hete regisztráltam a Badoo-n.

4. Hansika (válaszként erre: 1. - Viko80)
okt. 5. 10:58
aki az eletben nem kepes egy uj kapcsdolatot kialakitani senkivel sem, az ne menjen tärskeresöbe.
3. Holurt Waxhton (válaszként erre: 1. - Viko80)
okt. 5. 09:48
Akkor ne társkeresőn keress. Az esélyed szinte nulla, hogy találj valakit. Menj el táncolni, kiránduló csoportokba, társaságba. Nem biztos, hogy ezekben a csoportokban találsz valakit, de kapcsolatokat építesz, és ezen keresztül nagyobb esélyed lesz ismerkedni.
2. liliom10 (válaszként erre: 1. - Viko80)
okt. 5. 08:27
Ha társat keresnék, én Kánya Katához mennék el. Ott nincsenek nős férfiak ! Vannak videói a youtube- on, hallgasd meg !
okt. 5. 07:15
Olyan társkeresőt keresnèk ahol tènyleg komoly kapcsolatot szeretnének. Nem a szexre mennek csak az emberek. Ki mit ajánlana tapasztalatok alapján?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook