Társkereső keresés (beszélgetés)
Én még aznap megtaláltam a páromat, és mind a ketten érző, érzékeny lelkűek vagyunk :)
ne add föl.a lányomék két éve házasodtak ,és nagyon jól összeillenek.pedig már ők is majdnem föladták.a lányom 42 éves volt,a fiú 4 évvel idősebb.
Néhány alkalommal megpróbáltam a társkeresőt,de végleg feladtam. Csak az próbálkozzon akinek kötélből vannak az idegei.Érzékeny,érző lelkűeknek nem ajánlom.
Tőlem távol állt az efajta tarskeresés, de mivel csak nőkkel dolgozom és max a boltba jártam, így nem nagyon volt lehetőségem ismerkedni. De gondoltam egy próbát megér és regisztráltam a randivonalra. Még aznap megtaláltam a páromat! Szerelem első látásra. Ilyen is van. :)
Este, amikor ägyba dugsz, akkor van utäna mindig mese?
Dehogyis, hisz most fogadtalak örökbe!
nA ebbe a tippedbe jol beletrafältäl....
igy a korodat lätva sajnos mär öreg vagy hozzäm...-DD
csak bohockodom, en mär ezer eve nyugdijas vagyok.
De a lenyeg, hogy az ismerkedessel soha nem volt gondom...
Szerintem más korosztály vagyunk (én 54 éves nő vagyok, amikor társat keretem 49 voltam), szerintem te fiatalabb férfi vagy. Úgy azért más. :)
Nehez erröl a temärol beszelgetni, mindenki mäs egy kicsit ilyen esetekben.
Arra feled en csaqk oktoberfesten voltam egy pärszor.na meg anno Dachau-ban.
Ne3kem a barätaim itt elnek a környezetemben.
En barätsägot mindig elöben kerestem es talältam is, a tärskereses soha nem volt kemeny dio.
Csak nyitottnak kell lenni a mäsikra.
Persze, van, hogy félresiklanak a dolgok, de ez otthon is így van. Amikor kijöttem a volt férjemmel és a gyerekeinkkel, nem ismertünk senkit, új barátok jöttek. Aztán volt akiben csalódtam, 2-en elköltöztek, de egyikükkel sokat telefonálunk azóta is, egyik barátnőm sajnos meghalt, és van aki most is barátnőm a kezdetek óta. Vicces, mert a lányom lehetne, ő írt rám a facebookon, hogy lenne e kedvem találkozni vele, mert egy kisvárosban laktunk München mellett. A társkeresés is kemény dió, nekem így sikerült, ismerkedtem nem magyar férfiakkal is, de úgy éreztem, hogy ők annyira más világ (nekem), hogy jobb a magyar társ.
Nem fogod elhinni, de en meg egy tärskeresön sem voltam soha.
Pedig visszafogott, gätläsos fiunak gondolom magam...
En pär napja mär Frankfurtban elek, a Badoo-n meg sosem järtam.
Van itt sok magyar is, de en kerülöm az ismerettseget velük, mert sok esetben felresiklik a dolog.
És aki külföldön él?
Legfőképp magyar társat kerestem, a Badoo-n találtam rá a páromra, amúgy soha nem találkoztunk volna, pedig Németországban a szomszéd faluban lakott.
Amikor rámírt, akkor egy hete regisztráltam a Badoo-n.
aki az eletben nem kepes egy uj kapcsdolatot kialakitani senkivel sem, az ne menjen tärskeresöbe.
Akkor ne társkeresőn keress. Az esélyed szinte nulla, hogy találj valakit. Menj el táncolni, kiránduló csoportokba, társaságba. Nem biztos, hogy ezekben a csoportokban találsz valakit, de kapcsolatokat építesz, és ezen keresztül nagyobb esélyed lesz ismerkedni.
Ha társat keresnék, én Kánya Katához mennék el. Ott nincsenek nős férfiak ! Vannak videói a youtube- on, hallgasd meg !
Olyan társkeresőt keresnèk ahol tènyleg komoly kapcsolatot szeretnének. Nem a szexre mennek csak az emberek. Ki mit ajánlana tapasztalatok alapján?
További ajánlott fórumok: