Tanulóvezetők aranyköpései (beszélgetős fórum)
Olyan nekem is volt, h tolattunk, mondtam nem látok ki hátra, azt mondta nem baj, képzeljem el...
Meg ebédelt mellettem, közben mondta merre menjünk.
Szól a zene, csondben eszik, egyszer csak akkorát fékezett egy kereszteződésbe, majd kifejeltem a szélvédőt és így szól. Jobban mondva felordit. - B@$$@m meg az anyámat Vivi ez jobbkezes.
Dehogyis mondom, ott a főútvonal tábla.
-ja, akkor dzsaljunk.
És evett tovább 😂
😁😁😁
Ezt akartam az előbb is, csak más sült ki belőle.
Nekem egy nagyon jófej oktatóm volt. Sokat röhögtünk mire megtanított vezetni. (Nem volt kevés idő :) )
Zebra előtt mindig szólt:
Na, most fékezzünk és engedjük át udvariasan a puhatestűeket.
Dácián kezdtem tanulni, mondom az oktatónak:
- nagy nekem ez a kocsi, nem látom az elejét, nem látom a végét
- nem is látni kell azt, hanem érezni
- nagyon sok mindent érzek én vezetés közben, de hogy hol a kocsi eleje, és hol a vége, azt nem!
oktatóm Így kritizált, miszerint :
"ne rázzam úgy a sebváltót, mint Krisztus a vargát".
Meg úgy szoktam meg először, amikor mondta az oktató, hogy fék kuplung, először a kuplungot nyomtam be mindig. Néha szólt, néha nem... Aztán vizsga előtti órán megszolal, remélem vizsgán nem cseréled fel, először kuplung utána fék...
Én meg tok abba a hitbe voltam, hogy nem veszi észre 😂😂
Igen, volt nekem is.
Kb 3.alkalommal vezettem, egy reggel, amikor az oktató úgy gondolta lemossa a szélvédőt, és tok megilyedtem, "hú basszus azt hittem belemegy a szemembe" 😂
Meg volt hogy két órát vezettem csucsforgalomban, és mikor kiszalltam a ház előtt akkor vettem észre, hogy nem is volt kirakva a "T" 💁♀️
:D
Biztos Dallas rajongó volt. :)