Táncoktató videók (beszélgetés)
Sok sikert! Fő az önbizalom. :)
A hasonlatod enyhe túlzás. Valaha népitáncoltam. A csárdással, az alul-felül hangsúlyos ridával és társaival nem volt sok bajom. De hogy ír stepre adjam a fejem... Köszönöm, azt inkább nézem. :D
Vagy például az érettségi szalagavató bálok: egy ügyes tanár (nálunk a fizikatanárnő volt az annak idején) pár alkalommal meg tud tanítani egy egész osztályt pl. palotásra, pedig azért ott akadhatnak olyanok, akik azt hiszik magukról, hogy nincs ritmusérzékük. S egy szalagavató bál kicsit stresszesebb, mint egy lagzi.
A fórumindító sok apró trükköt láthat tánccal kapcsolatban: [link] Bihari
na igen. A sztenderdet egyébként azért írtam direkt fonetikusan, hogy érthetőbb legyen. Egyébként én abban kevésbé vagyok otthon illetve nem a kedvencem bár azt is tudni kellett de én a latint tolom minden változatát és fajtáját.
Ha nincs ritmusérzéked, figyeld a dobütéseket, oszt minden ütésre dobj egyet a testeden hol jobbra, hol balra, fog ez menni. Még majd megkérdik, hol tanultad ezt az újfajta táncot. :)
Milyen az a penzdobalos tanc?
Ha nincs ritmuserzeked, fujhatod.
a magyar csardas kb. olan, mint az ir step.
Vagy benne van a genjeidben, vagy nincs.
De azert probalgatni lehet az eles-nyujtott ritmus lepteit.
Lagziba miért nem jó a "pénzdobálós" tánc?
Azt standardnak hívják, nem sztenderdnek. :)
A latin táncok kicsit bonyolultabbak, mint a csárdás. :)
Ezek nagyon jok.koszonom szepen. Igaz nekem igy se lesz konnyu de nagyon bizom benne hogy vegre en is fogok tudni tancolni.koszonom😊😊😙
bocsánat sztenderdet akartam írni
szerintem ebből klasszul meg tudnád tanulni. ha viszont nem megy és fontos lenne valamilyen alkalomra hogy megtanuld próbálj meg a neten olyan helyet keresni ahol tanítanak néptáncot. mondjuk latin meg szetenderd rengeteg van de szerintem néptáncot is fogsz találni.
Az jo lenne csak nem tudom igy megtanulni a lepeseket . Valami oktato felere gondoltam. Na de mindegy megprobalok valamit tanulni belole. Koszonom szepen hogy irtatok es segitettetek.
Mennyi időd van gyakorolni? Keress lakodalmas zenét és először próbálj ritmusra tapsolni. Ha tényleg semmi ritmusérzéked nincs, akkor elég nehéz lesz. Nincs valaki, akivel tudnál gyakorolni?
megnéztem a videót nagyon jó amit kitett neked, ebben benne van az egész lényeg és a forgások is. De az tényleg fontos, hogy megpróbáld a pároddal aki vezet, mert el kell kapni az ütemet és nem tudom hogy mondani másképp, bele kell jönni. Ez tipikusan az a tánc amikor a férfi vezet és a nő megy utána. Ne mondd, hogy nincs ritmusérzéked, próbáld ki és vinni fog a ritmus!!
Már ne haragudj, de 6. Moszkvicsslusszkulcs hsz.-ban belinkeltnél egyszerűbben nem lehet megmutatni. Ez neked miért nem jó?
A youtubon inkabb modern tancokat tanitanak. Csardast nem
Youtube-ról bármit megtanulhatsz: a hegesztéstől kezdve a tánclépésekig.
Hat hiaba van partnerem hiaba vezet azt se tudom olyankor hogy hova tegyem a labam hogy lepjek. Mindig mindenki az en labam nezi.tiszta ègő.amugy ha nincs ritmus erzekem akkor nem is lehet megtanulni csardasozni?
Figyeld mások hogy csinálják. Anno, nem jártam tánciskolába, és mégis megtanultam. Gondolom lesz partnered, aki majd vezet.
Hat igen de egy lagzin nem csak ugy kettot jobbra kettot balra szoktak tancolni. Ritmus erzekem sajnos nincsen es eleg ciki amikor elmegyunk egy lagziba
Csardast? Jobbra kettot lepni, sztan balra kettot lepni; kozben forogni. Ez inkabb ritmuserzek.
Ahol elsz, biztosan van idos hazaspar, akik meg le tudnak tancolni csardassal az asztalrol.
A youtube-n nem találsz? Amúgy nagyon egyszerű: kettőt jobbra, kettőt balra:-)
Nagyon nagy szuksegem lenne ra,leci segitsetek😓😓😓😓😓
Tudnatok olyan tancoktatò videot linkelni amibol meg lehet tanulni csardast meg ilyen hasonlo lagzis tancokat tanulni?
További ajánlott fórumok: