Tampont csúszhat annyira magasra, hogy a madzagját se érezzem? (tudásbázis kérdés)
Előfordulhat, hogy figyelmetlenségből fordítva helyezed be :) Például celofánt leveszed, de a madzagot nem bontod ki, csak gyorsan-gyorsan, sietve elintézed.
De nyugi, nem fog bent maradni, ha kellően telítődik, lejjebb fog csúszni.
Köszi a válaszokat.
Valószínű, hogy nincs itt. 1,5 nap alatt kéne már valamit éreznem úgy gondolom.
Szerinted én nem csodálkoztam?
Amúgy az lehetett, hogy elfelejtettem kivenni, és a másodikkal toltam fel az elsőt. Mák, hogy kilógott a zsinór. Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha nem veszem észre.
de hogy tudtad olyan mélyre dugni a másodikat, hogy az ne legyen kellemetlen?
mert ha nem dugja az ember elég mélyre, akkor nagyon kényelmetlen
Hát, olyan, hogy az ajtót bezártam-e, igen. De, hogy a tampont kivettem-e...nem. Komolyan nem, sőt még a tabletta szedését sem tévesztettem soha, pedig nem vagyok kiemelkedően okos. Csak vannak dolgok, amik ...na! D
Egyébként el is szakadhatott a madzag, nekem anno volt olyan, hogy előtte lejött, én épp ezért jól megnéztem, mielőtt használtam. De ma már remélem, nem fordul elő ilyen.:)))
Eszem megáll...dugdos, míg valahol ki nem jön.
Mi az, hogy "szerintem nem vettem ki"??
Ha iszol, használj betétet. DD
Elfér kettő, extrából is, sajnos ebben van tapasztalatom.
Azt mondjuk nem hiszem, hogy az első felcsúszott volna annyira, hogy ne érezd.
nem csúszhat fel annyira
kettő nem fér el kényelmesen :)
Nem emlékszem, hogy kivettem volna. Mikor kiakartam venni a madzagot nem éreztem. Utána próbáltam teljesen benyúlni (ameddig csak bírtam) de nem éreztem.
Most nem tudom, hogy ennyire feledékeny vagyok, hogy kiszedtem csak másikat nem tettem be vagy felcsúszott.