Szia! Már tárgytalan a dolog. Párom kapott egy nagyon jó ajánlatot, ő ma indul ki a német határhoz, én meg majd jövő héten megyek utána. Szóval most kezdődhet előről a munkakeresősdi, de elvileg itt év végéig biztos maradunk.
Nekem ismerősök között van "lízingelt" meg direkt takarítónő is. Igazából csak annyit kell tudnod, hogy hol van a seprű, a lapát meg azok a cuccok, amiet újra kell tölteni. Nyilván nem kell speciális tudás és betanítás ehhez a takarítói álláshoz.
Köszönöm a válaszokat. Lehet kicsit túlreagálom tényleg:). Azért merült fel bennem a kérdés, mert itt elvileg két "lízing" takarítónő takarít, és az ő helyükre vennének fel engem, teljes munkaidőre. Viszont így nem tudom, hogy ki fogja megmutogatni a dolgokat...
Személy szerint nem volt soha ilyen munkám, de nem hiszem, hogy erre nagyon készülni kellene. :o) Elmondják, hogy mit kell csinálni, és te megcsinálod.
Páromnak sikerült munkát találnunk Ausztirában, én pedig kijöttem vele. Felajánlottak az ő cégénél nekem egy takarítónői állást. Jövő héten lesz egy próbanap, és ha sikerül akkor megkapom az állást. Aki jártas ebben esetleg, érdeklődnék ,hogy mire számíthatok, mire készüljek fel.
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.