Szív alakú a méhem, lehet ez okozza a meddőséget? (beszélgetés)
Szia,
Mar regi a forum bejegyzes, de megkerdezhetem h azota mi tortent veled?
Milyen volt a hiszteroszkopia? Es utana milyen volt?
Koszi
Megvolt a hiszteroszkopia nincsen mehsovenyem viszont mehpolipom az volt,amit eltavolitottak. Akkor valoszinuleg ez allhatott a meddoseg hattereben gondolom. Csak gondoltam leirom hogy mi lett a vege.
Nem, dehogy, először csak megnézik a méhet, és ha nem találnak semmi gondot, akkor nem nem nyúlnak semmihez.
A hiszteroszkopianak vannak mellekhatasai? Ugyertem hogy ha peldaul nem kapnak semmi problemat utanna ettol nem lehet rosszabb ugye?
A hiszteroszkópia előtt a helyedben elküldeném a párodat HBA tesztre, ez megmutatja hogy a spermiumok meg tudják-e termékenyíteni a petesejtet.
A hiszteroszkópia kimutathat többféle rendellenességet, méhsövényt, polipot, ezek tudják gátolni a teherbeesést.
Igen voltak. A paromnak csak sima spermavizsgalat volt.most a hiszteroszkopia fog kovetkezni. Csak az a baj hogy mindenhol azt olvasom hogy akinek szivalaku a mèhe siman teherbe esett. Felek hogy ez is egy zsakutca kesz. Pedig mar orulnek ha ez lenne az ok,igy megmutenek es minden ok lehetne.
Szia! Teljes kivizsgálás volt? Az alapok mellett inzulinrezisztencia, STD panel, D vitamin szint, immunológia, trombózis vizsgálat, genetika? Párodat is kivizsgálták, volt HBA teszten?
Senki nincs aki hasonlo cipoben jar? Jo lett volna beszelgetni veletek 😶 Tudom nem vagyunk orvosok itt a hoxan de azert van talan ez a forum hogy megosszuk egymassal tapasztalatainkat velemenyeinket
Hat eleg nehezen ha 5 ev alatt se sikerult.
Lehet te erre gyanakszol,de lehet csak simàn nehezebben esel teherbe.Ha nagyon aggaszt èn a helyedben keresnèk egy nagyon jò dokit,aki mond valami bìztatòt.Drukkolok,de mindenkèpp jò dokit kène talàlj,aki vàlaszt ad a kèrdèseidre.
Eleinte azt mondtak az orvosok is hogy a sziv alaku mehhel teherbe lehet esni, most megis hiszteroszkopiat ajanljak.
Nem is èrtem az ilyesfajta kèrdèseket.Mikor ott helyben a doki kijelenti,hogy ez ès ez a helyzet,mièrt nem kèrdez mindenki rà,hogy most ez pontosabban mi is stb?Most ha itt mindenki azt ìrja,hogy nyugi teherbe fogsz esni,rà se rànts?,akkor majd tènyleg teherbe esel?Ne haragudj,nem bàntàs,csak azèrt doki a doki,hogy ő felvilàgosìtson egyuttal mindenről...
Sziasztok. Màr 5 ève nem sikerul teherbeesni aminek az okat nem kaptuk meg. Kisse sziv alaku a mehem most ebbe kapaszkodunk bele hogy talan ez az oka,ezert hiszteroszkopiat fognak vegezni rajram. Szerintetek lehet e ez az oka a meddosegnek? Van e valakinek errol tapasztalata? Szinte mindenhol azt olvasom hogy ez nem ok a meddosegre,csak a kihordast neheziti meg es hogy ezzel konnyen teherbe lehet esni. Legyszives akinek szivalaku a mehe irjon hogy nekiek hogy sikerult, szukseges e a hiszteroszkopia ?
További ajánlott fórumok: