Szokjunk le a dohányzásról együtt (beszélgetés)
mindig is rossz alvó voltam
de nem vetem észre különbséget
tudom ajánlani Bálint cseppekből:Idegeimre mentek cseppek
tiszta gyógynövény,semmi kábaság,nem kiüt,csak lelazít
Nagyon büszke lehetsz magadra. Én úgy tervezem ma szívom utoljára. Holnaptól óne.
Azt kérdezném, hogy vannak-e alvásproblémáid mióta nem szívod. Mert én amikor régebben próbálkoztam a leszokással komoly gondjaim voltak éjjelente.
jelentem én még mindig bagómentes vagyok:-)
napról napra kevesebbet gondolok rá
és igen úgy van:élvezi az ember az illatokat és ízeket
egyébként nekem a fő hajtóerő,hogy tök büszke vagyok minden egyes napra
ma feszült voltam a cukrászdában. nem tudtam rágyújtani. nem is voltam 15 percnél tovább bent. :D
aztán képzeld, mondom rágyújtok hazafelé kocsiban, de nem volt nálam öngyújtó. itthon vettem észre, hogy volt a táskámban. :D
Sziasztok!
Én ugyan nem dohányzom, de a családomban ketten is leszoktak a következő módszerrel: kb. 1 hónapig úgy cigiztek, hogy nem szívták le a füstöt, csak kocáztak. 1 hónap után simán lerakták mindketten. Évekkel ezelőtt volt, nem szoktak vissza. Ha gondoljátok, próbáljátok meg, hátha nektek is sikerül!
Sok sikert mindenkinek!
köszönöm. erre voltam kíváncsi. :)
basszus, én félek letenni. egy idegroncs vagyok, nekem a cigi az életmentő. viszont ha valamivel lefoglalom magam órákig, nem kell. kibírom ha nem gyújthatok rá, de már izgága vagyok, és semmi nem érdekel, csak gyújtsak rá.
Erős vagy, minden elismerésem. Csak így tovább! :)
Meg is kaptam a választ az előző kérdésemre.
Milyen hasznos tanácsod van?
első pár napban nagyon beteg voltam
élni is fájt,eszem ágában se volt rágyújtani
pláne,hogy nálunk bent nincs bagózás és el kellett volna jutni a hideg kazánházba
ahogy javultam jött a vágy
akkor kb 3 nap volt nehéz
elkap az inger naponta többször,de jó érzés,hogy eddig megálltam és szépen mondogatom magamnak,hogy na és akkor mi változik ,ha rágyújtok?
és hamar elmúlik
nasizni nasizok,de nem mondom,hogy ész nélkül
almát vagy pattogatott kukoricát
egyszer már letettem másfél évre
akkor zabáltam és híztam 10 kilót
most nagyon figyelek erre
egyébként másfél hét után már kibírható
nem vagyok zizi