Szokás mondani szex közben, hogy "szeretlek", ha a fiúval nem járunk, csak szexelünk? Mert a fiú mindig mondja ... (tudásbázis)
Mennyi szokással és illemmel találkozok itt a hoxa-n, szerintem az etikett szerint pusztán szexuális kapcsolat meglétekor kizárólag a behatolás kezdeti fázissában illik mondani, és csak suttogni kiabálni nem szabad.
Amúgy illetlenség lenne, társadalom elítélte, fúj.
szancsesz! nagyon egyetértek Veled. Igaz, én is a negyven fölött vagyok már, válással magam mögött, van egy barátom, már több mint 8 éve, és a mai napig nagyon szeretjük egymást, szerelmesek tudunk lenni egymásba.
Szerintem is, ha szeretünk valakit, merjük neki megmondani, tudtára adni annyiféle képpen lehet, kedvességgel, simogatással, egy érintéssel, stb.
Én például érzelmek nélkül soha nem feküdtem le senkivel. Szerintem akkor jó, ha ez a kettő együtt van, mert akkor tudsz figyelni a másikra, akkor érdekel, hogy a másiknak jó-e, vagy hogyan szeretné, stb.
Bár lehet, hogy én már "őskövület" vagyok, de a fiaimnak is ezt tanítottam és értékelték, amit mondtam nekik erről a témáról.
Szerintem sok pasi dobálozik csak azzal a szóval ,hogy:Szeretlek!Pedig nem kéne,mert ha egyszer rájön mit is jelent elég nagy súlya van a dolognak!
Szerintem,,,de mindenki máshogyan látja a dolgokat!Én akkor mondom csak,ha tényleg ugy érzem!
meg aztán ott van hogy fiatalok vagytok
nem tudom miért kell igy félni a másik reakciójától
ha nem szeret akkor sincs semmi
akkor max nem ő volt az igazi
és akkor mi van?
nem történik semmi szépen kivársz és jön az akinek te fogsz tetszeni
még annyi időd van a komoly kapcsolatokhoz.
hát ne haragudj de amig nem ültök le beszélgetni vagy valamelyiktek nem nyit a másik felé addig csak kerülgetitek mint a macska a forró kását
szerintem igy nem jó mert a végén ugy elmentek egymás mellett ezzel az én nem merek szólni ő sem mer szólni
szokással hogy a végén bizony még oda is lehet emiatt a kapcsolat
ha neked tetszik a pasi akkor mondd meg neki hogy figyi nekem többet jelentesz a szexnél,többet érzek
ha para van akkor is előbb utóbb valakinek nyitni kell
nem meritek egymást felvállalni?
miért?
pedig egy szerlmi kapcsolatnak ez a lényege
ha már most nem meritek felvállani a másikat
akkor nem tudom mit akartok később
különben halott dolog az egész
Sziasztok!
Tulajdonképpen amikor megtörténik a dolog, együtt alszunk (mint a szerelmesek), de reggel korán kell kelni mert haza kell érnem, és így nincs idő beszélni nagyon. És lehet hogy az van hogy nem merjük egymást felvállalni :S
mondjuk én sem
hapedig valahogy ugy alakul
hogy szerelem szag van akkor biza rákérdezni hogy is van ez?
és leülni egymással beszélni
ajjaj
előre aggódom
és ugye nekem lány a nagyobb
fel lehet majd kötni az alsóneműt.mindig megmosolygom az első gyerekes anyukákat akik azon vannak fennakadva hogy már megint nem alszik éjjel a baba
ha tudnák
még ez ahhoz képest gyaloggalopp
most következik az igazi harc, és szülő legyen a talpán aki eligazodik a mai fiatalokon :)))
én is visszasirom a szopit
most mikor engem nyaggatnak hogy éhesek de ez sem izlik az sem :)))))
Lehet,hogy ők már másképp gondolkodnak,de mondjuk nem tudom elképzelni,hogy ha valahol véletlen kettesben maradnak,akkor úgyis ráérünk és egymásnak esünk?Utána meg csak köszönünk és nézegetjük egymást?Vagy hogy van ez?
Ne is mondd,nálunk nemsoká következik a téma :((
hát valahogy ezt kéne
beszélgetni
anyám mennyire bonyolultak a mai fiatalok
vagy csak én vagyok ilyen öreg?kiváncsi leszek ha a lányom kamasz lesz vajon ilyen problémái lesznek?
hát nem is tudom....
a jó kapcsolat alapja a kommunkiáció
szerintem szex után le kéne ülnötök és beszélgetni kissé
nem?
mert igy kissé zsákbamacska a dolog
akkor talán kiderülne ki mit is akar a másiktól
de ne rejtjelezve hanem rendesen én igy érzek te hogy érzel mit akarsz stb
kb igy
További ajánlott fórumok:
- Mikor mondtad ki utoljára, hogy szeretlek?
- Segítsetek! Mi baj lehet 2 éve élünk együtt a barátommal, és már jó ideje nagyon ritkán szexelünk! Mi lehet a baj?
- 13 éve nem mondtam Neki, hogy szeretlek!
- Ugyanazt jelenti a SZERETLEK szó a nők és a férfiak számára is?
- Szeretlek és szeretlek közötti különbség
- Hívás végén mit szokás mondani?