Színes kaspókat hol lehet kapni olcsón? (tudásbázis)
Nem tudom, hol laksz, de az EURO-s boltokban a legolcsóbbak. De lehet, rosszul írom a nevét..Debrecenben a Csapó utcán három olyan bolt is van. Ha valaki tudja miről beszélek, segítsen.
Vagy, ha érted, akkor jó.:))
OFF: elööször nem értettem, mi a fene van azzal a színes haspókkal...
ON: legutóbb egy egyházi szervezésüü másodkézbööl- boltban találtam csodaszép piros kerámiakaspókat 1,5 euróért. Feléd nincs ilyesmi?
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hol lehet kapni olcsón (kb 3-4 ft-ig) szép szines műanyag vagy fém virág kaspókat?
Nézegettem a neten de a legtöbb webáruház és csak 12 db-os kapsókat lehet rendelni, nekem meg csak 3-4 db kéne és jobban szeretném személyesen megnézni nem rendelni. Felteszek pár képet, hogy milyenre gondoltam. Az egyik képen akasztó is van a kaspókon de anélkül szeretném olyasmi szinekbe.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehetne színészekkel ismerkedni?
- Laptopomon bekapcsolásnál csak színes, vastag csíkok láthatóak, nem reagál semmire, segítsetek, mi lehet a baj?
- Hogy lehet olcsón parkosítani az udvart?
- Hogy lehet azt megcsinálni, hogy egy színes képet teljesen fekete-fehérré tenni, és csak egy részt színesre hagyni?
- Debrecenben hol lehet olcsón (20ezer) alatt öltönyt, és ugyanilyen árban alkalmi ruhát/menyasszonyi ruhát venni?
- Lakást szeretnénk bérelni, de amit olcsón találtunk lehetőséget, ott a címkiadásért 7000 Ft-ot kell fizetni előre