Szimpatikus nekem itt egy férfi tag. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Elképzelem ahogy most minden férfi behúzta a tagját.
Maradjon meg a titok:))Lehet jobb az érintett feleknek:)
Kedves Férfiak!
Segítsünk már a kiírónak!
Van itt olyan férfi tag, akinek szimpatikus itt egy nő?
Hátha meglesz a közös halmaz! 😄
Pontosan így vagyok én is. Attól függetlenül, hogy nem mindenben értek egyet valakivel, szimpatizálok vele.
Abban is maximálisan egyetértek, hogy másokról megtudott infót nem adunk ki. Etikátlan lenne.
És persze, van olyan is, akit én sem kedvelek. Azzal is tisztában vagyok, hogy más ugyanígy érez irántam. Ez így van jól. Alakoskodni nem kell.
Persze ez így van, sok nő is szimpatikus nekem. Sokat ismerek közelebbről is, aki szinte az életem is ismeri, természetesen az nem publikus kit mennyire ismerek, másról információt nem adunk ki, az nagyon undorító. Veled is sokszor egyetértek, többször igen, mint nem.
A nem, nem azt jelenti az ember nem szereti a másikat, csak más impulzusok, tapasztalatok értek. De van természetesen, akit nem kedvelek cseppet sem.
Semmi gond a szimpátiával.
Férfiak is vannak, akik szimpatizálnak itteni nőkkel. És miért ne lehetne szimpatizálni férfinak férfival? Meg nőnek nővel. Én nagyon sok nővel szimpatizálok itt.
Egyébként a szimpátia lejön néhány hozzászólásból is. Nekem kívülállóként is. Úgy értem, én látom a szóváltásokból, ha valaki valakivel szimpatizál.
Csatlakozom, igen Vigyefene, és Hansika is, Roger is jó barát.
Hajnali madár is csuda aranyos volt amikor találkoztam vele a piacon.
Antonov225 naplóját szoktam olvasgatni.
Nagyon felnézek a srácra, remélem ez nem ütközik a szabályzatba, hogy leírtam.
Van gondja elég, de méltósággal viseli, amit a sors rámért. 🥇
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek, ha ezt mondja nekem férfiként, akkor az mit jelent nála?
- Sajnos nekem nem jönnek be a mackós férfiak.És akik...
- Hogyan és mivel szólítsunk le egy szimpatikus de vadidegen férfit?
- Ha egy neked tetsző férfi hangot adna annak, hogy mennyire szimpatikusnak talál, hogyan/hogy reagálsz?:)
- Hogy lehet meggyőződni róla hogy szimpatikus vagy egy férfi számára és esetleg kialakulhat e valami?
- Mi lehet az oka, hogy valakik szimpatikusak egymásnak, mégse akar a nő együtt lenni a férfivel?