Szilveszteri fogadalmak (beszélgetés)
(a vonatozáshoz lehet h 2 hónapig is koplalni kell majd...:S)
4. Legalább egy összefüggő hetet töltök a családommal.
5. Még boldogabbá teszem a párom mint most (lehet ezt fokozni?)
6. És én is nagyon boldog leszek!
Újévi fogadalom:
1. 2010-ben meglesz a német nyelvvizsgám. (parázás kérdése h nem megyek el, nagyon vizsgadrukkos vagyok, ájulásig mehet a dolog...)
2. Addig megyek, míg nem találom meg azt a munkahelyet, ahol jól érzem magam. (jah, a mai Magyarországon ez igen nehéz vállalkozás, de legalább érdekes)
3. Körbevonatozom Európát, ha egy hétig nem eszem, akkor is.
Én minden évben megfogadok valamit, de szerintem még semmit nem sikerült betartani, max ideig óráig! Olyat megpróbálok pedig nem megfogadni amit tudom, hogy úgy se tartok be....
De már a múlthónapban eszembe jutott, hogy megfogadom, hogy neki állok tornázni!!! :)
Remélem ezt sikerül betartani!!! :)
Nekem az álmom még egy bullmasztiff volt, szerelmes voltam szinte Gagiba, a kutyusomba...Na a bullmasztiff helyett kaptam a yorkit a páromtól, ami a mai napig veszekedések forrása...Nem tudom kezelni, nem tudok vele mit kezdeni...Édes, édes, de nem érzem a magaménak. Ő (utálok ilyet mondani) de amolyan van-kutya...:(
Egyszerűen nem nekem valóak a nagyon kis testű kutyák...Sajnos ez van :(
Mondjuk az a helyzet, hogy lehet hogy gazdiecsere lesz, mert januártól megyek USA-ba, és oda nem vihetem magammal...Szóval lehet neki is jobb lesz.
Szeretem, imádom, édes-aranyos...de nem az én kutyám :(
Ez gáz volt, ugye????
Szégyellem a fejem...
de olyan cuki.
és a fiam ilyen szeretne neki ez a kivánsága...
Hát igen...de szerintem megérik.
Nekem Spiky 6éves álmom volt. Törzskönyvvel 80ezer, de egy pillanatra sem bántam meg.
ERŐTELJESEN LEBESZÉLLEK!!!!!
terrier...a legrosszabból. még pici is, ergo nem fogsz odacsapni neki, amíg kicsi, és van 20 deka a kutya. az enyém szófogadatlan, makacs, hisztis, féltékeny...stb.
mindezt úgy, hogy előtte volt egy bullmasztiffom, ami a világ legjólneveltebb döge volt, és egy boxerem, ami szintén...Szóval én értek amúgy hozzá, de ez a kis mocsok kifog rajtam. Néha szívem szerint úgy eldádáznám...hogy csak na. de nem merem, mert annyira kicsike :D
És tudja a mocsok, ki is használja....
Én a yorkiról mindenkit lebeszélek...
földiek vagyunk!
drága a kutya?
Persze :)))
Nyúzzák is rendesen, de imádja. A 11hónapos unokahúgomért egyenesen odavan.
Köszi a jeleket! Egy időben kaptam mindkettőtöktől :))))
Ez az egyre gondolunk egy időben fórum téma :)
gyerekeket szereti?
van egy 8éves fiam..
nekem sem,nagyon de szilveszter az újra kezdés
éve csak fogadalom...
párom is szokott és őneki sem mindig sikerül.
Mintha egyszerre :D
ez van, nem jönnek be sosem :D
További ajánlott fórumok:
- Újévi fogadalmam: lefogyok
- Van itt valaki aki itt lesz karácsonykor és szilveszterkor és a két ünnep között, akivel a magányosok beszélgethetnek?
- Hol töltöd a szilvesztert?
- Karácsonyi, télapós és szilveszteri sms-ek, versek, üdvözletek, idézetek
- Ti se szeretitek a szilvesztert?
- Cél szilveszterre minél többet fogyni!!! Velem tartasz, hogy csinik legyünk?