Szerintetek milyen a Vibra Tone? Érdemes megvenni? (tudásbázis)
Sziasztok!
Nekem van egy ilyen gépem, eladó. 4000 ft.
Bocsánat, de lemaradt az előzőből, az hogy személyi edző vagyok, és a suliban ezt tanultuk, és a gyakorlatban valóban ezt is tapasztaltuk.
Ha többet szeretnétek megtudni akkor írhattok is.
üdv.
Sziasztok, érdemes megvenni a Vibra Tone-t mert a zsírsejteket fellazítja, DE!!! ez nem elég!
Vibra tone után mindig tessék tornázni (természetesen olyan gyakorlatokat amelyek arra a testrészre jók).
Ez ezért kell mert a zsírsejtek csak utána fognak szépen eltűnni.
Ha nem tornáztok a vibra tone után,akkor a zsírsejtek ugyanúgy vissza fognak rendeződni mint előtte. :((
jó tornázást!! :)
Hali!
Én használom és mellé diétázom vagyis követem a megadott étrendet ami le van fektetve a papíron:) nem nagy kunszt a neten lefordítani hogy miket is kell enni ha azt betartod akkor fogyni is fogsz:)
Ilyesmiből már volt egy világraszóló botrány
Kamu volt az elektromos fogyasztó öv
A magyar lakosság jelentős hányadát is kétségbe ejtheti az az amerikai hír, mely szerint hivatalosan kimondták: az elektromos fogyasztó-hasizomnövelő övek nem működnek. Az Egyesült Államok Szövetségi Kereskedelmi Felügyeletének elnöke az Index gazdasági rovatától életműdíjat kapott következő nyilatkozatáért: "Az egyetlen nyerő kombináció az, ha változtat az étrendjén és edzeni kezd."
Sziasztok!
Anyukám már hónapok óta használja, és semmi hatása sincs. Ő is csak masszírozásra használja...
szia szerintem ne vedd meg mert nem ér semmit mást nem csinál legfeljebb megmasszírozz de hogy fogyni nem fogsz tőle az tuti
többet ér fél óra torna mindennap mint mindennap fél óra masszírozás
Szerintem felesleges ilyeneket venni fogyáshoz, pénzkidobás-
Persze ettől még sokan megveszik:)
További ajánlott fórumok:
- Vélemény: Fisher price jumperoo? Szerintetek milyen? Megéri megvenni?
- Szerintetek az Ab Rocket, Ab King Pro vagy az Ab Trainer használ jobban? És az úgynevezett Vibra Tone-ról mit gondoltok?
- 4. születésnapjára szeretném ezt megvenni a kisfiamnak, szerintetek?
- Vibra Tone vibrációs öv vagy AB Tronic X2 fitneszöv? Tapasztalatok?
- Ismeri valaki a GymForm Dual Shaper fitneszövet? Ha igen, milyennek találjátok? Érdemes megvenni szerintetek a has "lefogyasztására"?
- Tapasztalatokat szeretnék olvasni Vibra Tone masszázsövvel, valamint Anew clinical karcsúsító krémmel kapcsolatban