Szerintetek, ha felhívok egy nagyáruházat, tudnak pontos felvilágosítást adni, hogy van-e 'X' termékük? (tudásbázis kérdés)
Nem azért kérdezem, a munkám abból áll, hogy egész nap telefonálok, ebből én nem csinálok problémát.;))
Azért kérdezem, mert jártam már úgy, hogy telefonáltam, azt mondták, hogy ez meg az nincs, aztán másnap meg ott figyelt a polcon.
Kérdése van? Van egy remek ötlete vagy javaslata? Hívja bizalommal az Auchan InfoCenter szolgáltatását! Udvarias és segítőkész munkatársaink minden nap 8.00 és 20.00 óra között a rendelkezésére állnak. Nap, mint nap odafigyelünk Önre, hogy a vásárlás mindig öröm legyen.
Helyi tarifával hívható számunk: (+36-40) 10-90-10
Ez csak egy termék az adott márkából.
Mi van alá írva????
Kérjük, vásárlás előtt érdeklődjön, hogy kapható-e még a termék áruházainkban!
Akkor jobban járok, ha elmegyek.
Egyébként a Fiskars termékei közül akarnék nyújtófát, szilikon ecsetet, tésztaszűrőt, citrusprést.stb. Csak nem tudom, hogy az Auchanban lehet-e..
Ne itt kérdezd, hanem telefonálj! Mi történhet? Vagy kapsz választ vagy azt mondják, hogy sajnálják, de nem tudnak segíteni :)))
Egyébként tudnak.
Áruházfüggő.
Mármint, az ikeának, praktikernek pl. van ilyen neten is.
Egy tesco, auchan általában kapcsolja az adott osztályt, és vagy megnézik gépi leltár szerint, vagy kapcsolják az illetékes osztályt.
A brendonban és a jyskben is meg mi már jártunk úgy, hogy venni akartunk valamit, ami adott boltban nem volt, és megmondták, melyikben van...
További ajánlott fórumok:
- Milyen az, amikor egy férfi flörtöl? Tapasztaltak felvilágosítanátok a tapasztalatlant?
- Szexuális felvilágosítás - alsó tagozatban?
- Szexuális felvilágosítás
- 15 éves bakfist, hogyan lehet felvilágosítani?
- Kisgyermekeink felvilágosítása - hogyan csináljátok?
- Bankban nem adnak felvilágosítást más számlájáról igaz? Még akkor sem ha családtagokról van szó!!?