Szerintetek egy 160 fős lagziban elég, ha csomagolok is: 20dkg/fő sós, 3-4 szelet édes sütemény/fő, 160 szeletes esküvői torta? (tudásbázis)
Bocsi, eddig nem láttam a kérdésed, már tuti lefutott dolog, de csak, h megnyugodj.
Nálunk a vendégváró a háznál házisütemény volt (nem sok fogyott, mindenki ebédelt, illetve a vőlegénynél volt állófigadás), az étteremben pogàcsa.
Vacsi után 8db torta (ebből 3 gluténmentes, diabetikus), ebből 3 egészen megmaradt, és a menyasszonyi torta, ami 3 szintes volt, ebből is egy szint megmaradt. Nálunk nem volt aprósüti. Torta és gyümi, a menüben pedig volt desszertnek rétes.
De! Minden család kapott egy doboz elòre csonagolt aprósütit otthonra. Így nem kellett azzal foglalkozni, hogy ki pakol, higy pakol, összefogdossa, egész este kint áll, összetörik, stb... Mindenki elégedett volt, főleg, h mi mindig úgy vagyunk, h másnap esne jól egy kis lagzis süti.. :)
Kötekedés feltételezése nélkül kíváncsiskodhatok?
Minek csomagolni?
Mondjuk attól is függ, hogy mikor kapnak sütit.
Nálunk ilyen vőfélyes dolog nem volt, nem nagyon volt nálunk a házban senki. Persze oda is kell süti, csak nem annyi.
Az étteremben pedig csak a komplett vacsora után tették fel a süteményeket, szóval vacsi előtt meg közben nem lehetett csipegetni. Vacsi után meg már nem kellett senkinek, mert jóllaktak :D
Meg voltak gyümölcsök és egyéb torták ajándékba, abból is lehet csomagolni.
Ha meg nyáron lesz a lagzitok (nem tudom, mikor lesz), akkor annyira úgy sem kívánja a nép a krémes, édes kajákat... (A miénk szeptemberben volt)
Szóval szerintem nem kevés, amit írtál...
Nem az, hogy amit ott esznek és amit hazavisznek? :)
Azért írtam, hogy nálunk az étterem így számolt, egy főre le tudja bontani :)
Egyébként süti nem nagyon fogyott, mindenki jól volt lakva.
De így belegondolva, nálunk éjszakára volt egy gyümölcsasztalunk is, arra is rájártak süti helyett :)
Nekem is most lesz kb. ekkora lagzim és nagyon kevés. Inkább jóval többet kell sütni/süttetni, max. ami megmarad, le tudod fagyasztani. Anyukám szokott sütni lagzikra, szóval van tapasztalata már. :)
Kell csomagolni, kell a vendégvárásra, kell a vacsora utánra, kell éjszakára a bulira is...
Mi ezt kaptuk az étteremben:
Sütemény:
- Lakodalmi aprósütemény (10 fő 1 kg)
- Sós, sajtos, töltött sütemény (10 fő 0,4 kg)
De ebben nincs benne azt hiszem a csomagolt süti.
Tortánk pedig 3 emeletes volt 60 főre, de szeletet már nem tudok...
Még karácsonykor is fagyasztott sütit ettünk :)
További ajánlott fórumok:
- Ha kapok ajándékot, a csomagolópapírt is elrakom emlékbe! 🙂
- Van most egy kutyatáp csomagolói munka külföldön.Van valakinek ezzel kapcsolatban jó vagy rossz tapasztalata az ossza meg velem .Köszi
- Tudjátok, hogy csomagolói munka miből áll?
- Segitsetek, csomagoló programot keresek.
- Dolgozik valaki Avon kozmetikumok csomagoló cégnél? Mik a tapasztalatok?
- Kecskemét - Medi-Natural Kft. - csomagoló munkakör