Szerintetek a média agymosás vagy szórakoztatás? (gondolok itt főleg az újságokra..) (beszélgetés)
Lehet, hogy igazad van.
Ugyanakkor én maradok annál, amit alább írtam: szerintem is-is.
Csak azért, mert én a béke barátja vagyok.
(Ezt is leírtam itt már egyszer.)
Ennek ellenére - is -, mint régi hoxás megtapasztaltam már, hogy vannak, akik nem így éreznek velem szemben. (Jobb, ha nem tudod meg, milyen jelzőkkel "boldogítottak" már! Amelyek csak azért nem találtak célba, mert nem érintenek.)
Köszönöm, hogy válaszoltál!
Agymosás az egész. És ezt lehet többféleképpen is csinálni. Akár szórakoztatva is. Figyelemelterelés a lényeg.
Másik módszer a MULASZTÁS HAZUGSÁGA. Ez úgy értem, hogy közölnek egy tényt, de a történések láncolatát vagy az ok-okozati összefüggéseket elhallgatják. Így magával a tényközléssel nem hazudnak, viszont az egész hír félrevezető, sőt megtévesztő. És mivel nincs független média, mindenki a saját érdekének megfelelően manipulál.
További ajánlott fórumok:
- Vicces szórakoztató szavak, tájszavak
- Írjunk esti mesét a magunk szórakoztatására :) (folytasd mindíg 1 mondattal )
- Milyen szórakoztató (romantikus) vígjátékokat tudtok ajánlani ezeken kívül? (lista az első hsz-ben)
- A munkatársnőm állandóan szivat, majd mikor ketten maradunk és unatkozik akkkor engem akar szórakoztatni, szinte nyalizik. Mit tegyek?
- Sok nő milyen alapon várja el hogy a férfi szórakoztassa?
- Felnőtt szülinapi bulira szórakoztató játékokat keresek