Szerintetek 175 cm magassághoz jól mutat a platform sneaker? (tudásbázis)
Most a bumszli a divat. Mint a 90'êvekben. Csak akkor utáltam. Most tetszik, mert nincsen rám kényszerítve. :D
(éppen cipőket nézegetek)
Sarok nélkül kommyen egy bumszli lesz lába, ha vékony a vádlija.
Akármilyen magas.
Ha még olyan, mint én, akkor nem akár úgy kinézni, mint akit a maffia most dobott a tengerbe betonnal a lábán.
Mindenki úgy néz ki vastag talpú cipőben.
Az én melós cipőm is úgy néz ki, és szoknyában flangalok mindig, de az más. Én abban akár fél napot vagyok állva. Munkaeszköz, nem divatozas.
Ezek szarul néznek ki mindenhogy szerintem. De ha angol lennel, akkor logo hájjal dereknacival és toppal felvennéd kérdés nélkül telen kigombolt kabátban. Lehetőleg olyan színekkel, mintha egy kínai szinvak bohóc oltztetett volna fel.
Mondom ezt úgy, hogy én magassarkú "sport"-cipőt hordok. És otthon van még egy másik más színben is.
Hosszú szárú nadrággal amúgy lehet mit kezdeni vele, de én ilyet nem vettem fel 20 éve, és többé nem is fogok.
A magasságot illetően meg partnertől függ.
Egy frászt!
A hangjától a halottak is felébrednek , ami az alapjáraton is rossz összképet Még jobban elrontja!
További ajánlott fórumok:
- 167 cm magassághoz sok volna 70 kg?
- Igazságos az szerintetek, hogy a Fővárosi Vidámparkban magassághoz igazítják a belépőjegy árát?
- Férfi elfér itt a Női platformon?
- Hol lehet kapni telitalpú platform bokacsizmát és mennyiért?
- 198 cm magassághoz XL vagy XXL méret kell?
- Van egy ilyen kialakitású magassarkúm, az érdekelne át lehet-e alakítani platformonosabbá, mert így csak fáj benne lábam?