Szeretnék egy Hoxás találkozót!Vajon milyen lenne kilépni... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Jól tetted! 🙂
Milyen lett volna, ha egymás mellett bakancsozunk és rászóltam volna, hogy te vitted el az 5 pecest? 😃
A 24. még megvan.
Amikor utoljára láttam, akkor még a mi kettőnk találkozása is megvolt. Szerintem a 12 centis és a nagy méretű miatt lett törölve. Számomra érthetetlen módon, mert semmi ciki nem volt benne. Ezen az alapon az általuk nyitott fórumok is törlésre kerülhetnének.
Vicces neveket próbáltam begyűjteni, hogy történne a bemutatkozás egy képzeletbeli találkozón. Már csak Érdekes maradt, mint nick.
Na, mindegy.
Persze, hogy egyre gondolunk. Te hoztad be ide a nevét, én meg írtam, hogy beszélő neve van.
Semmi rossz nem volt ebben, mégis törölve lett.
Ez jó! 🙂
Néha bennem is felmerül, vajon van-e itt ismerősöm? Könnyen lehet, csak nem tudok róla.
Sok évvel ezelőtt egy másik oldalon beszélt egymással férj és feleség, akik nem tudtak róla, hogy valójában egymással beszélgetnek. Nem tudom, mennyi a valóságalapja, mert csak a fórumon pörgött egy darabig a sztori - de simán el tudom képzelni, hogy valós.
Már láttam hoxázni egy kolléganőmet, nem tudom tag-e vagy csak olvasgatja, tudja-e, hogy én ki vagyok.
Lehet szoktunk beszélgetni és nem tudunk egymásról:)
Egy másik kolléganőm fényképét meg egyszer megláttam a képgalériában, na mondom, akkor neki nem küldünk jelet:D
Volt aki a buszon mellettem bakancslistázott, én is akartam, de így nem vettem elő a telómat:)
Úgy láttam, van neked neved. Csalfa Rómeó. Nem biztos, hogy így írtad. De a lényegen nem változtat.
A bemutatkozásod is megérne egy misét.
- Hello! Csalfa Rómeó vagyok. 😀
Csatlakozik még valaki?
Kamuki néven nincs itt tag?
Érdekes lenne az ő bemutatkozása is egy hoxás találkozón.
Mondjuk van pár Kamupipőke is.