Szeretnék beszélgetni mindenröl ismerkednék is (beszélgetés)
optimális, nem optimális, ez van. Apa lett! Fel kell nőni a feladathoz. Azért gondolom csak akarta ő is, különben nem tartana a második gyereknél...
Az meg hogy magányra vágyik, szerintem teljesen érthető és normális. Néha én is érzem, hogy legszívesebben kimennék a világból, csak úgy.
De szerintem ez mindenkivel előfordul és nem feltétlenül jelenti azt, hogy rossz szülő és korán lett gyereke meg effélék...
Oké akkor pszt:)
Szija suz
:(
Én ma teszteltem negatív:(.de most nem is tudnám kihordani:(.Akkor állapotos vagy,gratulálok:D .Csak ne stresszed magad,és nem lesz baj:D.Nagyon drukkolok:D
nincs msn-em
hát nem akarom elkiabálni mert már régóta szenvedünk hogy nem jött de kb jövö április eleje
ha megmarad
Mikorra várod?
Nem erőlteted,fel veszlek msn és ott elmondom,hogy miért:D
bocs fiamnak
ha lány akkor luca lesz
nem szeretném erőltetni csak amennyit gondolsz, hogy leírsz
én is gábor nevet szeretnék adni a fianak ha megszületik
Köszi!
Gábor a neve:D,apukája után.Nem élünk együtt,sok oka van,de már megégettem a kezem,hogy sok mindet írtam le a magánéletemről,msn vagy máshol bővebben beszélek:D.De itt is:D
szia
csodaszép a fiad
miért vagy egyedül?
hogy hívják a fiúcskát?:-)
Sziasztok!
Én is eléggé magányos vagyok és mondhatjuk,hogy egyedülálló!Van egy 7 hónapos csodálatos pici fiam:D
23 éves volt charly amikor apa lett szerinted ez a legoptimálisabb
látod hogy írja hogy nem túl jó most neki
magányra vágyik meg ilyesmi
a fiúk sokkal kéőbb érnek mint a lányok, de örülök hogy nektek sikerült
sajnos itt sok olyan fórum indúl hogy a csaj nem tud mit kezdeni a párjával mert nem segít semmit meg úgy viselkedik mint egy gyerek, de ha 23 évesen lett apa akkor nem csoda hisz még szinte gyerek
most nen charlyról van szó
Szia!
Bocsánat, hogy beleszólok.
Szerintem ezt embere válogatja, az én párom is 26 volt, mikor az első gyerekünk született. Miért kellene véletlenül történnie, mert a férfi még csak 26 éves???
A világ legjobb apája Ő, pedig még mindig "csak" 33 éves. És a második gyerekünk se véletlen lett!
én egyfolytába csak a férjemet ölelgetném meg minden de hát nem lehet
a nőknek is kell a nyugalom és kikapcs, ezért megyünk barátnőzni stb
én futni járok egyedül nem sok idő de olyan jó
beteszem az mp4 lejátszót és futok
ha most jön a baba akkor lehet hogy tényleg nem ez a legjobb időpont a nyaralásra
ezt elmondtad már a feleségednek is, biztos megértené ha szeret
de ha szült neked babát akkor biztos nagyon szeret
26 éves vagy és már van egy gyereked
férfiaknál az egy kicsit korai, véletlen sikerült?