Szeparációs szorongás! Ki mit ajánl? Nem bírunk az 1 éves fiammal. :( (beszélgetés)
Azért egy ilyen tünetegyüttessel nem várnék (sok sírás, nyugtalan gyerek, láz, hasmenés). Főleg nem még egy hétvégét, és ha akkor jön ki rajta a betegség 100%-osan, akkor rohansz vele az ügyeletre?? Vagy várod, hogy hátha nem beteg - ez is benne van a pakliba, hogy a foga, vagy front zavarja, de én azért így nem aludnék nyugodtan.
Szerintem senki se viszi szívesen a gyerekét orvoshoz, de azért ártani nem árt. Ő nem csak ránéz (legalábbis nálunk), hanem ilyenkor megnyomkodja a hasát (még egy sima torokfájásnál is!!), meghallgatja, átvizsgálja, kutacsát ellenőrzi, nyakát megmozgatja. Mikor hasfájással vittem, akkor is megnézte a torkát, az orrát, a fülét. Pedig mondtam, hogy azokat nem fájlalja.
Én mindig azt mondom, hogy egy Anyának maga kell eldöntenie, hogy mikor mit csinál a gyerekkel, hova viszi, minek teszi ki a gyereket. Ebbe nem szólhat bele senki (kivéve Apa :-))), így a döntés a Te kezedben van.
Újajj, őszintén szólva nem vagyunk orvospártiak. Sőőőőt...
Nem hiszem hogy ránézésre tudná, hogy mi a baja, ezért voltam inkább a tapasztalatokra kíváncsi.
Szia!
Szerintem is lássa orvos mielőbb és mindent mondj el neki, biztosan lesz megoldás.
Igen, az én fiam is elég jól ki tudja fejezni, hogy mit akar, de most napok óta csak üvölt. Csak akkor nyugszik meg, hogyha cipelem. Nem ülök, vagy hordozókendőzöm, hanem állok vele.
Többetek szerint ez nem szeparációs, hiszek is nektek, de nem tudom mit tegyek. :((((
Hát lehet, hogy akkor nem ez a baja, csak nagyon olyan tüneteket produkál.
Pár napja nem bír egyedül el lenni, csak az ölemben, se nem kendőben, se nem mei tai-ban, csak ha fogom, de van, hogy így is üvölt. Semmi nem jó neki. Éjjel ha mellette is alszom akkor is óránként felír, még wc-re se mehetek ki, mert egyből felriad és üvölt. :(
Tiszta terrornak élem most ezt meg. :(
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- 10 hónaposan szeparációs félelem, szorongás, lehetséges?
- Kutya szeparációs szorongásán hogyan lehet segíteni?
- Furcsa szeparációs szorongás 14 hónapos babánál
- Kutya szeparációs szorongás
- Mit jelent a szeparációs szorongás, mitől alakulhat ki?