Szed valaki Aurorix gyógyszert? (beszélgetés)
Miért olyan nagy baj, hogy esetleg fájni fog a változás? Szerintem nem baj. Amikor az ismeretlenbe ugrom bele, akkor nem tudom, hogy ami következik, az jó lesz-e vagy rossz, egyet azonban biztosan tudok: hogy mind a jóval, mind a fájdalommal hajlandó leszek szembenézni. Akár pozitív, akár negatív élményben lesz részem, mind a kettővel elboldogulok, mert önmagamban elfogadtam a jót és a rosszat is. A sikereket és a kudarcokat is fel tudom dolgozni, meg tudom oldani, sem az örömtől, sem a fájdalomtól nem félek. A legfontosabb, hogy amikor beleugrom az ismeretlenbe, érezzem, hogy merek élni - mert az élet szép!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXxxxxx
Ha azt képzeled, hogy beteg vagy, az is leszel! Ha hiszel a gyógyulásodban - de igazán hiszel -, meggyógyulsz. Ha hiszel magadban és a jövődben, a hited anyaggá formálja a láthatatlant, és élhető jövőt írhatsz magadnak. De ha mások hipnotizálnak, akár tönkre is tehetnek! Olyan káprázatokba hajszolnak, melyekbe belealjasulsz. Te is árthatsz önmagadnak, és mások is neked. A képzeleted erejével magadra idézhetsz egy olyan vacak életet, melyet nem szívesen élsz.
"
Nehéz perceimben ezeket és hasonlókat olvasgatok.
Ez a két idézet a kedvencem.Csernus és a Müller Péter idézetei.
Ne ijedj meg,biztosan mondta az orvosod,hogy az első 1-2 hétben lehet,hogy rosszabbul fogod kicsit érezni magad.Ezek a gyógyszerek ilyenek,sajnos.De utána gyors a javulás.
A trumádat nem vagyok benne biztos,hogy segít feldolgozni,de jó mankó.Próbáld megbeszélni magaddal a dolgot,olyan szép és fiatal vagy:-)
Hogy vagy Macsi?:-)
Nyugalom,majd,ha már nem kell,le fogsz szokni róla.Mindenkinek az életében előfordul,hogy egyes életszakaszokat nehezen vagy nem tud segítség nélkül feldolgozni.Sajnos ez manapság nagyon gyakori.
De,ha nem is kell annyira,akkor tényleg ne szedd.Csak ezt írta a doki?Vettél már be belőle?
Szia!
Ha beírod a google-be,hogy rexetin,mindent el tudsz róla olvasni.
Depresszió,pánik szindróma,szoiringásos kórképek,agorafóbia..
Nyugi,hamarosan jobb lesz,én 8 éve szedek gyógyszereket.Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Humapronol gyógyszert szed valaki?
- Volt már valaki megfázva 1. trimeszter alatt? Hogy bírtátok ki, hogy nem szedhettek gyógyszert? Hogy gyógyultatok meg?
- 4 havi gyógyszer szedés után kigyógyult valaki a gombás betegségből?
- Szed valaki fogyókúrás gyógyszert? Milyet? Mi az eredmény?
- Klacid gyógyszert szedek, nagyon fáj tőle a gyomrom. Van valakinek ilyen tapasztalata?