Szánom a kirakatba tett celebgyerekeket. (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
A fiam egy csoportba járt Bochkor Nórival oviba két évig. Semmilyen előjoga nem volt, a szülei teljesen normálisan viselkedtek szülői értekezleten, közös programokon, az óvónők sem kezelték másképpen a "celebgyereket."
A társadalomnak kéne már felnőnie ahhoz, hogy a saját dolgával foglalkozzon. Meg ahhoz, hogy egy gyereket ne tegyen céltáblává a felmenői miatt.
Én meg azokat, akik ezen kell, hogy szánakozzanak.
Az én gyerekeim olyan óvodába, iskolába jártak, ahol sok volt a sztár, vagy celeb szülő gyermeke.
A gyerekek magasról tettek rá, kinek a gyereke, annál inkább egyes szülők foglalkoztak vele.
Hidd el, sosem a gyerekek a kezdeményezők eleinte, hanem a felnőttek.
A gyerek még arra sem figyel eleinte, fekete, vagy fehér az akivel játszik, a felnőttek nevelik beléjük ugyanúgy, ahogy egy óvodás addig nem fog megakadni a kis társa neve miatt, amíg a szülei nem kezdik azt hangoztatni, hogy de hülye nevet adtak annak a gyereknek.
Ki került kirakatba?
Ki az a celebgyerek?
További ajánlott fórumok:
- Mit tettél ma önmagadért?...
- A média, a fogyókúra, a light cola és az aszpartam tették tönkre az életem!
- Sokszor szánom azt, aki elvette más életét. Legutóbb még...
- Ez a fórumot egy társkeresőnek szánom, méghozzá olyan fiataloknak akik valamilyen betegségben szenvednek, vagy akár pánikbetegek.
- Írna nekem valaki egy nagyon szép romantikus és ugyanakkor névnapi verset? Meglepinek szánom.
- Ismered/olvastad Suzanne De Perella: A fekete korall című könyvét? Hol lehetne azt még beszerezni (ajándéknak szánom)?!