Számítógépet keresek magamnak, lehet használt is, de sajnos nem értek hozzá. Tud valaki segíteni ebben? Fontos lenne. (tudásbázis)
Olvass, és láss.
Én segíteni akartam, te mást.
Ennyi a történet.
Párom egy éve vett egy egész komoly kis gépet 100-ért. Azért volt csak ennyi, mert majdnem nagyker áron vette... Igaz, monitor, billenyűzet és egér nélkül...
Úgyhogy elvileg lehet ennyi pénzért jó használtgépet is venni...
Szia! Tudod az önkormányzatnál az a problémám, hogy a főbérlőm csak ideiglenesen jelentett be, és vidéken van egy kis faluban az állandó lakcímem- de ez már egy másik fórum témája lehetne.Tehát hivatalosan mindenféle segélyért oda a kis faluba kellene fordulnom...ahol meg a pénz, szinte nulla :(
Azért köszi, majd érdeklődöm...hiszen most minden pénz számítani fog..Maja
Régi, gagyi annak, aki át akarja verni a vásárlót.
Én spec. 2 éves P4es használt gépet, márkás alaplappal adnék át egyszerűen azért, mert most vettem másikat.Plusz garancia, miegymás.
Vannak korrekt eladók is-nem kell itt ledegradálni másokat.
Igy jelzem , nem értek veled egyet.
Ez olyan, mint amikor valaki az ára után itél meg egy márkás bundát.
Van másik eset-amikor sznobéknál kérdezik:milyen az új LCD tvd? válasz:300 ezres. Se a típusát, se a paramtereit nem tudja.Lehet, ugyanazt a tvt megvehette volna feléért, de nem neki ennyiért kellett tv.
Mellesleg az egyik hires nagyáruházban elfogadható minőségű, új számítógépkonfig volt már 44.900ért is karácsonyi akcióban.Nem nevezném gagyinak...
szóljon, aki nem ért velem egyet, de 30e-ért nem éri meg sz.gépet venni, mert az annyira régigagyi
azt tudom tanácsolni, hogy az önkormányzatnál kérdezd meg, tudnak-e valamilyen támogatást adni, vagy ilyen eszközöket biztosítani.
hát csak ilyen átlagos dolgokra: net, levelezés, pár kisebb szerkesztés a könyvemmel kapcsolatban...filmek, zenék letöltése ilyenekre...
Mivel lassan egyedül maradok az albérletben a két lurkómmal, így nagyon meg kell gondolnom mennyi pénz költök...30000 ezerért már ajánlottak, de még az adatokat nem tudom...
További ajánlott fórumok:
- Rendszerhang van a számitógépemen, de zenét nem tudok lejátszani, tud valaki segiteni, hogy mi baj lehet?
- Tud valaki segíteni, hogyan javíthatnám meg a számítógépemet?
- A számítógépem a következő hibaüzenetet írja ki: UNMOUNTABLE_ BOOT_ VOLUME. Tud valaki segíteni?
- Érdemes használt számítógépet venni? Ha igen, milyet?
- Két számítógép közötti hálózatimegosztásban tudtok segíteni?
- Tud nekem valaki segíteni hogy lehet a YouTuberől le tölteni zenét a számítógépre majd lemezre?