Stodal szirup (beszélgetés)
Sziasztok!
Nekünk nagyon bevált, a legtöbb esetben elmúlt a köhögés. Általában először felerősíti, de ez tipikus homeopátiás szer-szokás. :-)
Egyébként ha a köhögés mögött hátra csurgó váladék van, akkor a Schüssler sók is jók lehetnek. Nekünk a védőnő ajánlotta, hogy melyik milyen színű takonyságnál jó (mondjuk ha hátra csorog, akkor a szín nem látszik :-) )
Mindenesetre érdemes azokkal is próbálkozni, mert megelőzhető a probléma súlyosbodása.
Igen, én is azt vettem észre, hogy eleinte jobban köhög tőle a gyerek..De a gyerekorvosom is ezt javasolta, hogy adjam neki...
Épp nemrég gyógyult ki a köhögésből a fiam, 1 hétig adtam neki a Stodalt.
Szia!
nálunk tavaly nem jött be, de idén igen és 2 nap alatt elmaradt a köhögés. Erősíteni nálunk soha nem erősítette, de biztos volt már rá példa, ha ráírták :)
Sziasztok!
Kisfiam 1 éves lesz nov.-ben. Most fogzik egyszerre jön 5 foga. Panadolt, Nurofent javasolt a doki a fájdalomra, mert éjjel sokszor fel-felsírt. Időközben bejött a köhögés is, ez is zavarja. Doki nem ír rá semmit, párásítsam a szobát, max. kalcium, plusz türelem. Igen ám, de ettől még nem fog aludni a ygerek éjjel. Gondoltam a Stodal szirupra. Nektek bevált? Tényleg erősíti kezdetben a köhögést?