Spirál és menstruáció (beszélgetés)
Nem réimsztőnek szánom.
Igaz kb 29 éve le kellet szedni. Gyulladást okozott. 2 hetente vérzés. és bizony kürettel együtt leszedték.
Azóta semmi ilyen nem volt feltéve. Nem tudom az újakból ha lenne, bírnám - e...
Sziasztok!
A következő kérdéssel fordulnék hozzátok. November 27-én (ez volt az előző menzeszem első napja) tetettem fel fém spirált. A menstruációm úgy zajlott tovább, ahogyan szokott. Most 24-re várom a következőt (tehát az első olyan menzeszt, ami a spirállal "kezdődik") és 20-a óta barnázok. Nem jelentős mennyiség, de van. Ilyen nekem nem szokott lenni (a végén van barnázás, az elején mindig rögtön rendesen megjön). PMS tünetek megvannak (evésroham, vízvisszatartás, ingerlékenység, néhány pattanás). Kérdésem az lenne, hogy ez normális, amíg "teljesen beáll" a spirál (olvastam, hogy ez lehet akár 3 hónap is) vagy ez rendellenes? Volt valakinek hasonló tapasztalata?
Köszönöm!
További ajánlott fórumok:
- A 28. ciklusnapon érdemes már tesztet csinálni? (Vagyis a nem várt menstruáció első napján)
- 10 napos menstruáció késése, terhesség?
- Spirál felhelyezése után mennyi idővel kell megjönnie a menstruációnak?
- Goldlily/Silverlily spirál felhelyezése után mennyi idővel kell megjönnie a menstruációnak?
- A spirál levétele is menstruáció alatt történik? Utána kell várni vmennyit a babavállalással?
- Volt valakinél erősebb menstruációs görcs, vérzés Jaydess spirál mellett?