Spanyol nyelv kezdőknek (beszélgetés)
Colores 1
Prisma A2
Prisma B1
Pons - Megszolalni egy honap alatt - Spanyol
Pons - Nyelvtanfolyam kezdőknek + 4cd
PONS - Mobil nyelvtanfolyam - Spanyol
PONS Nyelvtanfolyam CD-ROM – SPANYOL
Pons - Nyelvtanfolyam haladóknak + 2cd
Pons - Tematikus szótár
Pons - Nyelvtan 3 lépésben
Pons - Igetáblázatok
Tanuljunk nyelveket - Spanyol nyelvkönyv II
Nyelvvizsgázzunk - Spanyol gyakorlókönyv szóbeli nyelvvizsgákhoz
Gidró Gabriella - Palabras palabras
Un paso más
Isabel Mendoza, Marcos Frago Vicente - Vigyázz spanyol
Assimil - Spanyolul könnyűszerrel
Akadémiai nagy szótár - spanyol/magyar
Akadémiai kis szótár - magyar/spanyol
ezektől megválnék 20-ért. újszerűek. ami azt jelenti, hogy a legtöbbet nem is lapoztam, de a colores könyvben az első pár oldalra ceruzával írtam és az un paso más meg a pons haladó egy táskában volt, ami kicsit átázott és az alja kicsit rojtos lett, de nem vészes. cd-ket adok.
balogh-ker@freemail.hu
Eladom a Tell me more - spanyol - oktató dvd-émet.
3 szinten van meg egy lemezen: kezdő, középhaladó, haladó. Ára: 5.000 forint. A bolti ára 20.000 forint felett van. Akit érdekel küldjön egy e-mailt ide: interpetair@gmail.com.
na megnéztem az oldalt :)
tökjó, jól össze van rakva. egyedül annyi, hogy én ugye tényleg semmit nem tudok tehát olyat sem, hogy én vagyok, te vagy, ő van..tehát én onnan kezdeném, hogy ragozások, kérdőszavak (amiket láttam az oldalon), személyes névmások, birtokos eset és hasonlók :)
de egyébként jó az oldal!Te csináltad?
Nézd meg a www.okosito.hu oldalt.
Már 12 spanyol lecke van fent, ingyenes.
Ezen kívül angol, arab, lengyel, francia, német, olasz leckéket is találsz, sok hangos szöveggel :)
Örülnék, ha megírnád a véleményed kezdő spanyolosként :)
Ha otthoni nyelvtanulást keresel, nézd meg a Kreatív nyelvoktatást, a Relaxát és az ELO-t.
Az ELO nagyon alapos, néha talán túlságosan is. Sok kitartás kell hozzá, de nagyon erős alapot ad. A Kreatív kész mondatokat tanít, amit hamar használni is tudsz. A Relaxa elsősorban beszélni tanít, a nyelvtant csak érintőlegesen említi.
Szerintem ELO+Kreatív a legjobb otthonra.
További ajánlott fórumok:
- Kiköltöznél Spanyolországba nyelvtudás nélkül?
- Valóban könnyebb második nyelvként a spanyol?
- Olasz vagy spanyol nyelvet könnyebb tanulni?
- Az angol (amiből felsőfokúm van) mellé melyik nyelvet célszerűbb/könnyebb tanulni a spanyol és olasz közül?
- Spanyol nyelvtanulás itthon
- Spanyol nyelvtanfolyam Budapesten