Sörélesztő tabletta tapasztalatok (beszélgetés)
A javasolt napi mennyiség 1 evőkanál minden nap.
Én hajhullásra szedem,meg amúgy is sok benne a vitamin.De javaslom,hogy csak termelőtől vedd,ne boltban. Eleinte csak pár szemet egyél,hogy nehogy fájjon a gyomrod tőle.Mert lehet,hogy valamelyik színűre kicsit allergiás vagy.Ha nem érzel semmi rosszat tőle akkor emelheted az adagot 1 evőkanálnyira már. Utána szoktam mézet is bekapni. :-))
nekem nem törik szerencsére,inkább az a bajom vele hogy tartás nélküli lett..
meg az sem lenne baj ha gyorsabban nőne picit:)
Igen, szerintem is sok ez a mennyiség, bár lehet hogy "lórúgásként" kell használni :)
Hogy szebb lett-e tőle a hajam azt nem tudom. Eléggé törik a vége így is, úgy is, de az biztos, hogy jóval kevésbé hullik, mint azelőtt.
szia
mennyit szedtél belőle naponta? és meddig kell szedni?
virágpor?:O
Szerintem nagyon jó a sörélesztő,szebb lesz tőle a bőr és a haj is.ja és meggyorsítja az anyagcserét is. :-)
hajnövesztésre még ajánlom a virágport is.Kiváló.Az én hajam gyorsan nőtt tőle.
szia
úhh nem is tudtam hogy megnöveli az étvágyat..sajnos így is nagyobb az étvágyam mint kellene és hajlamos vagyok a hízásra úgyhogy ez nem hangzik jól...
:(
szia
én most pár napja reggel-este 4 darabot szedek.akkor még az is sok ezek szerint:S
én sem értem mért ír 3x5 darabot..az rengeteg..
A hajad szebb lett tőle?
Szia!
Nekem gyorsabban nőtt tőle a hajam.Viszont mellékhatásként az étvágyam is megnőtt,a B-vitamin miatt!Szóval én egy idő után csak este szedtem be.
Szia!
Én kb. 3-4 hónapja szedem a sörélesztő tablettát. Ebben vannak B-vitaminok is. Én csak 3x1-et szedek. Hajhullás miatt kezdtem el szedni és azt tapasztaltam, hogy használ. Hogy gyorsabban nő-e tőle a hajam, azt nem tudom, nekem mindig is gyorsan nőtt.
Szerintem a napi 15 tabletta borzalmasan sok és felesleges is. A napi 4 tabletta teljesen rendben van.
szia
meddig szedted?
Sziasztok
Növesztem a hajam emellett a minőségén sem ártana "javítani".
Vettem sörélesztő tablettát.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi aki szedte észrevett e valami javulást vagy hogy gyorsabban nőtt a haja..?
Mellékhatása van?
3-4 napja szedek reggel este 4 tablettát.Bár a dobozra az van írva hogy napi 3x5 ami 15 tabletta lenne naponta de én azt kicsit soknak tartom:S
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Cerazette tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Letrox 50 tabletta szedésével kapcsolatban?
- Zeatax tabletta tapasztalatok
- Van valakinek tapasztalata a Zactival tablettáról?
- Szerintetek a sörélesztő tabletta szedés jobb vagy ha eszik az ember naponta egy darab élesztőt?