Sértő, ha azt mondom, hogy egy felnőtt szülinapi partin ne legyenek ott gyerekek? (beszélgetés)
Nem, teljesen érhető
De ha nem jön el a tesód azt is értsd meg
Ezek alapján az ő döntése, hogy keres-e valakit, hogy vigyázzon a gyerekekre, meg elmegy-e nélkülük
"mondjuk én még munkahelyi buliban sem láttam egyetlen gyereket sem."
Én igen, igaz, ezek amolyan kötetlen, részben szabadtéri bulik voltak, volt játszószoba meg effélék a gyerekeknek. Inkább a feleségeket sajnáltam, hogy eljöttek "bulizni", aztán egész este a játszószobában ültek a gyerekkel.
Szerintem ne keverd a kettot.
Menj el vhova a kollegaiddal/barataiddal, ahova ne hivd a csaladot, es legyen kulon a csaladi szulinapozas.
Gondolom a bátyádnak a felesége is részt venne.
Nem tudnád úgy megoldani, hogy lenne egy kötetlen baráti, kollégákkal, majd lenne egy családi születésnap?
Más egy családi szülinapi köszöntés, ünnep, és teljesen más a kollégákkal.
Vedd kétfelé: egy vasárnapi ebéd a családdal, rokonokkal, és akkor ott a gyerkőcök is.
A kollégákkal, barátokkal pedig egy külön (akár svédasztalos) vacsora. Bár inkább hajlanék arra, hogy őnekik egy "kisvendéglőben" valami bográcsos bulit tartanék, rokonok nélkül.
A közeljövőben lesz a 25.születésnapom, a bátyámnak már van 2 gyereke egy 4 éves és egy közel egyéves.
A szüleim rábeszéltek hogy tartsak bulit, de anyukám rámpirított hogy a bátyámat mindenképp hívjam meg , nehogy megsértődjön.
Ez természetes, de hogy magyarázzam el neki , hogy elsőkörben a kollégáim és barátaim jönnek, most nem annak lesz ott az ideje, hogy társasjátékozzunk a kisfiúval?
Nagyon szeretek a keresztgyerekeimet, de a nagyobbik erősen figyeleméhes és több vendégem nem igazán tudja hogy forduljon még egy kisgyerekhez. Bunkóság azt kérnem , hogy a buli ideje alatt legyenek máshol a kicsik ?
További ajánlott fórumok:
- Apa nélkül felnőtt gyerekek
- A mai gyerekek miért ilyenek? 11évesen némelyik gyerek olyan felnőtt akar lenni...
- Milyen diszitést csináljak, egy kerti szülinapi bulira, gyerekeknek?
- Felnőtt szülinapi bulira szórakoztató játékokat keresek
- Szülinapi bulin miket szoktatok játszani a gyerekekkel?
- 8-10 éves gyerekeknek milyen zenéket írjak ki szülinapi bulira?