Segítsen valaki, a NOKIA 3220-am nem kommunikál sem CA-42, sem DKU-5 adatkábellel. Mi lehet a gond? (tudásbázis)
Helló. Van egy olyan "problémám", hogy végre sikerült felrakni újra a Nokia Pc suiteot a Nokia honlapjáról és simán a 42es kábellel meg is történt a kommunikáció.... és végre át is került minden a számítógépre. A probléma már csak az, hogy 6020as-ra szerettem volna átrakni a cuccot, de mivel kisebb a memória, esélytelen a dolog. szeretném, ha legalább a szívemnek kedves bejövő sms-ek átkerülnének. (A galéria nem lényeg, mert a mentés ugye megvan pc-n)
Teljesen egyszerűen ki tudom jelölni, hogy csak az sms-eket töltse át, de mindig a kimenőkkel kezdi.Így, a számomra fontos(abb)bejövők már nem férnek fel. Mivel a 3220eredeti mentése megvan, csak az a megoldás van, hogy a 3220on maradt kimenőket kitörlöm, újra átküldöm mentés másként funkcióval a telcsi tartalmát a pc-re, amit átrakok a 6020ra , vagy van egyszerűbb megoldás is? ja, a 6020 fullra le van "csupaszitva" csak az maradt rajta, amit nem lehetett törölni. pl nokia csengőhang, és egy téma.
Pc Suite, és a CA42 telepítőlemeze. Soha ne jelölj ki több képet, mert elszáll... :(
Egyesével sikerült nekem is, és volt olyan, hogy csak fél képhez volt kedve...
1 hónap után feladtam, de ezalatt sikerült lementenem 11 db képet. :))))
A PC Suite-n belül nekem a telefon frissítése menüpont alatt sikerült fülöncsípnem 5 próbálkozásból kb 1x... :) ...és akkor is meglóg 1-2 perc után... Jó szórakozást! ...és ha rájössz mi a hiba, nagyon fogok én is örülni, és talán előásom a kispajtást! :))))
További ajánlott fórumok:
- Összeköltözzünk a kommunikációs problémák ellenére?
- A volt férjem nem hajlandó kommunikálni velem a közös gyerekünket illetően
- Párkapcsolatban élők - kommunikáció a partnerrel
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Miért nem tudnak kommunikálni a férfiak manapság?
- Te a mindennapi kommunikációd során használsz rövidített szavakat beszédben és írásban? Mi a véleményed erről?