Segítség!!! Reggel óta nincs víz. Mi a megoldás? (beszélgetés)
Ugyanez.
Nem volt viz (szinte biztos, hogy fagyastol), aztan ket nappal kesobb hazaerve mar omlott.
erdemes elzarni a focsapot, hogy ne legyen nagy kar.
Aztan meg szerelot hivni.
Mi a múlt héten jártunk igy. Először nézd meg a vízórát ha az nem fagyott el,akkor a házban. Most fűteni kell azokat a helyiségeket ahol elfagyhatott. Nálunk 2 napig döngettem a fűtést de mostmár van víz. Mostmár csak azt kell nézni,hogy nem -e szivárog valahol mert akkor szétfagyott,és az gáz
Minden esetre fűteni fűteni....sajnos
Hajszárítóval, vagy valami hősugárzóval ki lehet olvasztani. Utána szigetelni kell. Az aknát is. Mehet bele régi kabát, bármi ami szigetel.
Nálunk rendszeresen ez ment. A szomszéd egy időkapcsolóra kötött hősugárzóval melegíti a csövet, mert nem tudja leszigetelni.
Szia!
érdemes lenne megnézetni szakemberrel,mert ha kienged, baromi sok víz el fog folyni..főleg ha tényleg szétfagyott.
Tél elején körbe kel csavarni rongyokkal,meg ilyenek,és ez elkerülhető!
a vízművek óra után befelé nem dolgozik szerintem
hívj vízvezetékszerelőt
További ajánlott fórumok:
- 1,5 hónapos kisfiú 1 hete lázas, megoldás nincs
- Fejfájás van, megoldás nincs :(
- Matematikai feladatot szeretnénk gyakorolni, de nem tudjuk a megoldást. Az adatlapomon ott van kép formájában a feladat. Segítséget kérek!
- Mostanában reggelente hártyaszerű dolog van a számban, nem tudom mitől, próbáltam fogkrémet is váltani, de nincs hatása. Mi lehet ez?
- Ma reggelre valahol elfagyott a vízvezetékünk.Nincs víz.Mit lehet tenni?
- Citromailben a reggel óta érkezett leveleimet nem fogadta el a postafiókom, pedig nincs tele. Mit tegyek?