Segitesz nekem beállitani az adatlapomat? :) (beszélgetés)
Tudnátok segíteni abban, hogy hogy lehet színes, mindenféle betűtípussal bemutatkozó szöveget kiírni az adatlapomra? köszi előre is
Nos, azóta már rájöttél?:)
Sziatszok! Megtudnátok nekem mondani, hogy hogy kell feltölteni az adatlapomra csillogós képeket vagy üdvözlős képeket? Eddig még nem sikerült rájönnöm..köszönöm előre is!!
Igen, úgy ahogy a lányaim képét. De amivel azt csináltam, azzal már nem sikerül a fiam képe. :(
Jaaa,utánaolvastam,te előbb keretezni akarod!
A hova? Bocsika, de annyira nem értek hozzá! :)
Előbb tedd be a dokumentjaidba,onnan kell betallózni!
Segítség, még nem sikerült feltennem a kisfiam képét az adatlapomra! Egyik oldal sem tölti be a képet, pedig már le is kicsinyítettem!
Szerintem ezzel az oldallal probálkozz :
[link]
Nekem is volt, hogy valamit másik oldalon csináltam és azt nem töltötte be ezt meg igen!
Én annyira beleszerettem ezekbe csilivili cuccokba, hogy egy bizonyos oldalon, minden, amit eladók ilyen felirattal csillog:)
Valaki más esetleg? Nem tudja valaki, hogy miért nem tölti be a keretbe a képet?
Azért egy kis segítséget kaptál.. :P :)
Nem bántásból írtam. :)
Sikerült!Rájöttem magamtól.Köszi!
sajnos nem tudom:( en szerettem volna slide show-t az adatlapomon,de en is ugy jartam,hogy pardarabot betoltott,aztan kiirta,hogy valami megszakitotta a toltest ,de ezt minden alkalommal....sajna nem tudom mit lehet tenni:(
Nem sikerül így sem betölteni a képeket! Vagy csak az elsőt tölti be, a másik kettőt nem! VAn valakinek valami tipje?
szia irj pirew-nek priviben,mert o toltott le videot valamelyik nap az adatlapjara,biztosan segiteni fog
Sziasztok!Én probálkozom videót letölteni youtube-ról az adatlapomra de nem sikerül!csak a szöveget irja ki.Tudnátok segiteni.Mi lehet a gond?
egyebkent van mar egy hasonlo forum most lattam hogy egyszer beraktam kedvenceim koze,hogy egy kicsit okosodjak:)))
nezzetek meg,biztosan talaltok valami hasznosat
[link]
szia,
Lehet le kellene kicsinyitened a kepet eloszor es azutan probalkozni meg a feltoltessel hatha ugy sikerulni fog:)
Én is szoktam csinálni, csak nálunk más mennyiségekkel. 6-7 nagy (nagyon nagy)bodza virág, 5 liter víz, egy doboz citrom pótló, 80 dkg cukor, 2 citrom felkarikázva. Nálunk sajna a gyerekek és a férjem miatt max. csak 24 óráig tud ázni, aztán mindenki ráveti magát. Imádom a tikkaszto nyári melegben a hűtőből kivett bodzát iszogatni. :)
Segítsetek légyszike! Én neki kezdtem az adatlapomnak, de a kisfiamról a képet nem tölti be! Miért? Olyan keretbe szerettem volna tenni, mint a lányaimat. De sem az egy képes keretben, sem a 2, illetve 3 képes keretbe nem tölti be.
huuuu koszi szepen,kifogom probalni,mert nagyon szeretem a bodzat:D
Mi az az embed kod???? Hol van az a youtube-on?
hát a bodza ital az kb 100x egyszerübb volt mint egy csillivilli beilesztése az oldalra:)
Recept:
10 ernyő bodza virág, 35 dkg cukor, kb 20 citrom potló tabletta, 2 egész citrom felkarikázva, és 4 liter viz.
Én a bodzát nem mostam meg, mert akkor a por lejön róla, és hát az a lényege, hogy rajta maradjon (tiszta helyről kell szedni)
Az egészet beletettem ebbe a nagy üvegbe, ahogy látod és kész! Megkell jól kavargatni, hogy a cukor felolvadjon. Én 3 napig áztattam, reggel este megkevertem. Ennyi! :)
Köszi, kaptam már segítséget és sikerült is :)
Embed kódot beilleszted a naplóba, pl yutubéról.
Innen lopom az oldal címeket.. :)
További ajánlott fórumok: